Ало, любов, хайде да правим секс сега!

12 съвета за „преди“, „по време“ и „след“ телефонния секс.

Запитай се какво ти харесва.

Не знаеш откъде да започнеш? Отговори си кое ти допада и кое не. Трудно ще обясниш на половинката си желанията си, ако самата и не си наясно с тях. Разбери какво те възбужда и какво те изключва. Например, ако не си от приказливите, помоли партньора си да не задава отворени въпроси, като "Как се чувстваш?", а да използва директните: "Хубаво ли ти е?". Ако поискаш, добави подробности в отговора, но усещането, че си длъжни да го направиш, няма да възникне.

Галерия: 5 пози за секс (без секс)

Виж всички снимки

Намери тихо и уединено място.

Едва ли на двора ще дотърчи синът ти, който вчера вечерта в 10 ти заяви, че трябва да занесе в училище утре десет шишарки и осем рула тоалетна хартия. И сестра ти, която ти иска онези готините обувки на заем, също е излишна. Спонтанният секс по телефона е супер преживяване, но само ако живееш сама. В останалите случаи си заслужава да планираш всичко предварително.

Не забравяй да заредиш телефона си.

Не забравяй да заредиш телефона си.

Ужасно е, когато вибраторът "умре" в най-интересния момент и ще бъде също толкова обидно, ако на телефона ти му падне батерията в неподходящия момент. Не забравяй да провериш на колко процента е и да се увери, че си на място с добра връзка.

Защо мъжете обичат телефонния секс?

Вижте повече

Защо мъжете обичат телефонния секс?

+ 3 правила за хубав телефонен секс

Създай настроение

Свещи, красиво бельо, чаша вино – всичко, което ти помага да се отпуснеш и да се възбудиш, е също толкова полезно, колкото уединеното място и зареденият телефон.

Очаквай с нетърпение!

Секси дрехите ще ти помогнат да се настроиш на нужната вълна, но също може и да изпратиш секси снимка или флиртуващо послание на любимия, подгрявайки разговора ви. Откритостта в желанията е ключът към добрия секс по телефона: той напомня на партньора, че го желаеш.

Помни за видеото.

Сексът по телефона може да бъде повече от просто глас: ако и на двама ви е удобно, включете камерите. Тук важат същите правила, само трябва да решиш какво ще бъде осветлението. Избери такова, което харесваш: полумрак или лампа, която подчертава необходимите детайли. Но, разбира се, не е нужно да организираш zoom парти: използвайте видеовръзка само ако и двамата искате.

Започни разговора еротично.

Не е толкова лесно да правиш телефонен

секс, ако преди това сте обсъждали

политиката и успеха на любимия си

футболен отбор. Експертите съветват

постепенно да добавяш чувственост към

разговора: използвай точните думи,

описвай картини, връщай се в еротични

спомени с него.

Говорете за обикновения секс.

Друг страхотен вариант за начало е да обсъдите най-добрите си сексуални преживявания заедно. Може и да му споделиш какво още би искала да опитате. Не се страхувай да навлизаш в подробности: нека остави партньора ти да си представи твоите фантазии възможно най-ярко.

Не забравяй за секс играчките.

Не е тайна, че те могат да засилят

удоволствието, така че не се колебай да

ги използваш. И не пропускай факта, че

има и такива, които се управляват

дистанционно!

Не играй театър.

Това не е стендъп – правите секс за взаимно удоволствие. Не се опитвай да говориш със съблазнителен глас, не гледай дали сте се обърнала към камерата с по-добрия си профил. Слушайте тялото и партньора си, защото основното е удоволствието, а не изпълнението на роля.

Вслушвай се в себе си.

Важно е да поддържаш връзка с партньора, но още по-важно е да слушаш себе си. Ако сексът по телефона е бил неприятен или просто скучен, бъди честна за това. Няма проблем, ако признаеш, че новото изживяване не ти е харесало и не искаш да го повтаряш.

Спри, ако не ти е комфортно.

Съгласието не означава в никакъв случай, че си длъжна да стигнеш докрай. Ако промениш решението си, спри по всяко време и не се оставяй да бъдеш притискана. Прави само това, което смяташ за правилно, и напусни играта, ако се чувстваш некомфортно.

Галерия: 5 креативни пози за секс в хотела

Виж всички снимки

И най-важното – не се срамувай да правиш секс по телефона. Хората напразно се подиграват на тези, които го практикуват: еротичните разговори помагат за интимността в една връзка, развиват вербални комуникационни умения и учат партньорите да взаимодействат един с друг. Вие не просто си „играете“ на партньори, а изграждате взаимоотношенията си. И това ще ти помогне и в други области на живота – ако си по-уверена, знаеш какво искаш и кога да спреш. Затова гледай на телефонния секс сериозно, както и на този, очи в очи.

А ти някога правила ли си секс по телефона?