Алиша Кийс носи грим отново

Певицата беше започнала да се появява на сцената без никакъв грим, но сега е променила решението си.

Ако следиш изявите на Алиша Кийс напоследък, сигурно си забелязала, че певицата реши да зареже грима и излезе с изявление, че се чувства комфортно в собствената си кожа.

Галерия: 23 знаменитости без грим

Виж всички снимки

За човек, който живее под светлините на прожекторите (Кийс е носителка на цели 15 награди „Грами“), това определено е смело решение. 

Решение, което вдъхна самоувереност на жените от цял свят. Все пак, ако звезда като Алиша може да излезе на сцената на шоуто The Voice, без капка грим, ние също можем да отидем до магазина, без спирала.

►►► Виж тук 9 бюти тренда, които ще бъдат супер актуални през 2017

Но това не означава, че певицата тотално е зарязал макиажа. Алиша е звездата на февруарския брой на Allure и макар да не носи грим на кадъра от корицата, в някои от вътрешните снимки положението е различно.

„Не съм роб на грима. Но не съм и роб на това да не нося грим - казва Алиша Кийс в интервюто. - Аз искам жените да отстояват правото си на избор. Смятам, че една жена е свободна да прави каквото иска с лицето, тялото и здравето си. Това, което не харесвам е стремежът към нереалистичния образ, към който жените уж трябва да се стремят“.

Не можем да отречем, че Алиша вдъхновява и окуражава жените – истински пример за подражание!