Алиша Кийс без капка грим на Грамитата

Въпреки това, кожата й блестеше сякаш си е сложила няколко хайлайтера.

 
 

През 2016 година, Алиша Кийс обяви, че спира да носи грим. Тя искаше да докаже, че жените нямат нужда от разкрасяващи средства, за да се чувстват и изглеждат красиви.

Две години по-късно, певицата все още се придържа към решението си, както се уверихме по време на тазгодишните награди „Грами“.

Виж най-интересните прически и грим от Грамитата за 2018-а (снимки долу):

Галерия: 10 от най-любопитните красиви визии на наградите "Грами"...

Виж всички снимки

Както е видно от снимките, лицето на Алиша не само не е грозно, но изглежда много по-младо и свежо, отколкото ако върху него имаше арсенал от фон дьо тени, пудри, спирала, сенки и червило.

Макар Кийс да е зарязала грима, тя продължава да се грижи за лицето си повече от стриктно, както нейната гримьорка (или по-точно „отговорник по кожата“) Доти разкрива в интервю.

►►► Кой обра наградите "Грами" за 2018-а

Освен че използва терапия с кубчета лед за тонизиране на кожата, Доти слага върху лицето на звездната си клиентка настъргана краставица за охлаждане, както и разнообразни масла за подсилване на блясъка.

Повечето звезди не са толкова смели, колкото Алиша, но някои от тях се снимат без грим - виж ги в галерията долу:

Галерия: Звезди без капка грим

Виж всички снимки

Очевидно, прилаганите трикове работят напълно успешно – кожата на Алиша сияе!

Самата певица обясни решението си да каже „чао“ на макиажа в есе за сайта Lenny Letter през 2016 г.: „Тревожех се от липсата на грим всеки път, в който напуснех дома си. Какво ще стане, ако някой ме снима? Какво ще стане, ако публикува снимката??? Това бяха несигурните, повърхностни, но искрени мисли, които се въртяха из главата ми. И всички те бяха базирани на опасенията ми от хорското мнение“, написа Кийс преди две години.