Ален Делон: „Ако не бях актьор, щях да съм жиголо“

Защото жените го обичаха!

Един от най-големите френски актьори, Ален Делон, шеговито заяви, че вероятно би работил като жиголо, ако не беше станал актьор, който по вина на жените е между звездите.

Виж кои са най-секси мъжките дупета в киното (парещите снимки са в галерията долу):

Галерия: 18 секси звездни дупета в киното

Виж всички снимки

В интервю за „Монд“ Делон заяви, че е избрал да играе благодарение на жените. „Те ме накараха да се занимавам с актьорско майсторство. Жените направиха това, отдаваха ми се и се влюбваха в мен. Когато бях млад, просто исках да виждам в очите на жените, че съм най-красивия, най-големия, най-силния и така станах актьор“, сподели актьорът, който през ноември става на 83.

Ален Делон и годеницата му Роми Шнайдер - една любовна история, която ще остане в историята

Той добави, че след завръщането си от войната в Индокитай през 1956 г. е бил много желан от жените и че се е виждал с няколко жени в различни квартали на Париж. Ален заяви, че възнамерява да се оттегли от актьорството, за да „не снима още един филм, който би бил излишен“, но добави, че съжалява, че не е снимал филм с жена режисьор.

„Не искам да правя нищо, което би било излишно. Вече имам изключителна кариера“ - заключи Делон, обяснявайки, че всички режисьори, с които е снимал са вече покойници и че трябва да се появи сценарий, който напълно да го въодушеви, за да го накара отново да заснема.

Ален Делон през 2013 г., подръка с тогаващната Мис Франция, Марин Лорфелин

Въпреки че през последните години популярността на Делон спадна заради изблици на арогантност, повечето французи, въпреки че го смятат за мегаломан, признават, че той е един от най-големите френски актьори на всички времена.

Източник: бгнес