Алекс Родригес репетирал как се пада на коляно

За годежа си с Дженифър Лопес Алекс Родригес каза: „Упражнявах се как се пада на коляно – ставах и кляках пред асистента си“.

За годежа си с Дженифър Лопес Алекс Родригес каза: „Упражнявах се как се пада на коляно – ставах и кляках пред асистента си“.

Неповторимият стил на Дженифър Лопес: по-прекрасна от всякога - убеди се от снимките в галерията долу

Галерия: Неповторимият стил на Дженифър Лопес

Виж всички снимки

►►►Изневерява ли Алекс Родригес на Джей Ло

Джими Фалън продължава да кани в The Tonight Show звездни приятели, за да ги разпитва за последните новини в живота им и да извади на повърността нещо ново и интересно. Поредният гост стана Алекс Родригес, когото Фалън, разбира се, нямаше как да не попита за годежа му с Дженифър Лопес.

Както се оказа, Алекс е започнал да планира предложението си преди половин година. Пръстен, място, време – спортистът е отделил внимание на всеки дребен детайл.

„Подготовката ми отне почти 6 месеца. И всичко се случи на плаж на Бахамите. Но което наистина е интересно, че три дни преди това репетирах – ходих на плажа с асистента си, падах на коляно пред него и му правех предложение“, с усмивка разказа Родригес.

Бейзболистът отбеляза, че още преди това е ходил на плажа, за да избере най-перфектното време за целта: „Чаках перфектният залез. През първия ден той беше в 18:27, на следващия – в 18:29. На третия заваля. В крайна сметка планирах всичко за 18:29. И се получи.“

Годежът на двамата се състоя на 9 март. Родригес тогава публикува на страницата си в Instagram снимка, на която държи ръката на любимата си, а на пръста й блести невероятен пръстен. Под снимката пишеше: „Тя каза ДА!“

След няколко дни двамата споделиха още кадри от романтичното предложение.