Актовете за раждане разкриват още детайли за близнаците на Бионсе и Джей Зи

От документите става ясна и връзката между семейство Картър и Кардашиян.

Светът вече успя да зърне новородените Руми и Сър Картър благодарение на мама Би, която сподели в Instagram снимка с малките. И докато звездните родители все още не са споделили други подробности, списание 'People' се добра до актовете за раждане на близнаците.

Галерия: Интимни снимки от личния живот на Бионсе

Виж всички снимки

От документите разбираме точната рождена дата на мъниците – 13 юни, от което става сигурно, че те наистина са родени под зодиакалния знак Близнаци. Научаваме още, че „по-големият“ от тях е Руми, родена преди Сър, както и името на лекаря, погрижил се за процеса. Щастливецът е акушер-гинекологът д-р Пол Крейн от Медицински център „Ронълд Рейгън“ в Лос Анджелис.

►►► Родители се шегуват със снимката с близнаците на Бионсе

Той е същият, посрещнал децата на Ким и Кортни Кардашиян. Оказва се, че въпреки не съвсем топлите чувства, които семейство Картър изпитва към Кание Уест и съпругата му, все пак двете двойки имат нещо общо. Според скорошни слухове опитите на Ким, провокирани от съпруга й, да се сприятели с Бионсе, са се оказали неуспешни.

►►► Джей Зи се срамува от Кание Уест?

Въпреки липсата на изявления относно личния си живот през юни, Джей Зи пусна на пазара новия си албум „4:44” в последния ден от месеца. В него рапърът отвръща на твърденията за изневяра от песните на съпругата си от албума й 'Lemonade' от миналата година. Надяваме се, че близнаците ще дадат ново начало на отношенията между звездите, а музикалната им „война“ няма да доведе до нищо освен нови хитове и постъпления.