Актьорите, които не взеха "Оскар" с утешителна награда - секс играчка

Не, Cosmopolitan не е спонсор на подаръците.

Всяка година, номинираните за „Оскар“ актьори, които си тръгват без статуетка получават утешителна награда – пакет на стойност 20 000 долара, в който има най-разнообразни подаръци.

Галерия: Най-бляскавите звездни визии на наградите Оскар 2017!

Виж всички снимки

Тази година, сред утешителните подаръци за звездите е уредът Elvie, който служи за подобряване на сексуалното здраве.

Как се използва той ли? Малкото устройство се поставя във вагината, за да отчете как се справя жената със своите Кегел упражнения (свиване и отпускане на вагиналните мускули). Това е уред за жени и не е ясно дали той е бил добавен в подаръчния пакет на мъжете актьори.

Играчката засича движенията на вагината и заедно с придружаващото я смартфон приложение отчита резултатите и дава идея за подобряването им.

►►► Виж тук 7 неща, които да не правиш със своята секс играчка

Какво иска да каже Академията с подаряването на уреда Elvie (сред другите утешителни награди са безплатни сесии с фитнес треньор и комплект за първа помощ)? Може би, че сексуалното здраве също трябва да е поддържа на ниво и няма нищо срамно в това.

Това не е първият път, в който организаторите на Оскарите са се опитвали да вдигнат табуто около секс играчките. Миналата година сред утешителните награди фигурираше вибратор.