Ако този брак приключи: Ще бъде заради Хари

"Хари унищожава семейството със собствените си ръце...".

Снимка: Getty Images
Снимка: Getty Images

Слуховете за разногласия в семейството на принц Хари и Меган Маркъл се носят от години (и не спират). Често сред причините за проблемите се споменават лудориите на Хари. Да не пропускаме и факта, че точно заради него се разклати и цялото кралско семейство (или поне така твърдят британските издания!).

Нещата водят началото си от самото раждане на принца, до наши дни, в които той самият вече е отговорен съпруг и родител. След раждането на втория си син Чарлз забележимо загубил интерес към Даяна, пишат западни медии. Той започнал отново да се вижда с бившата си любов Камила Паркър-Боулс и открито започнал да се среща с нея.

Снимка: Getty Images
Снимка: Getty Images

Според иконома на принцесата, Пол Бърел, веднъж се провел много странен разговор между съпрузите. След като лейди Ди попитала дали съпругът ѝ е щастлив от появата на втория им син, той отговорил, че най-накрая има „резервно“ дете. "Тези думи нараниха младата майка. Може би точно в този момент тя забеляза, че мъжът ѝ поема в различна от нейната посока. Тя чакаше втория удар... - Къде отиваш? - Той каза: Моята работа тук е свършена. Отивам на театър с Камила. - Тогава Даяна ми призна: Плаках, докато не заспах, осъзнавайки, че бракът ми е приключил“, цитира западно издание думите на иконома.

Какви точно са проблемите между Хари и Меган все още не е известно, но близки източници до двойката потвърждават напрежението между съпрузите. Всички членове на кралското семейство са единодушни, че Хари много прилича на майка си не само по външни белези, но и по характер. Кралският двор негласно обвинява и лейди Ди преди смъртта ѝ за проблемите в брака ѝ с Чарлз. Дали Хари ще успее да опази отншошенията си с Меган, или ще се провали не само в брака, но и във връзката си с роднините?

Чарлз III със солена шега към Хари: Кой знае дали наистина съм ти баща?

Вижте повече

Чарлз III със солена шега към Хари: Кой знае дали наистина съм ти баща?

„Кой знае дали наистина съм истинският ти баща?“: Кралят си направи доста остра шега с Хари за връзката им.