Адриана Лима отговори на критиките за външния ѝ вид: Благодаря за загрижеността!

Адриана Лима отговори на онлайн критиките за външния ѝ вид, след като се появи на премиерата на "Игрите на глада: Балада за пойните птици и змиите".

Снимка: @adrianalima
Снимка: @adrianalima

Моделът и бивш ангел на Victoria's Secret публикува снимка без грим в Instagram: „Ето как изглежда лицето на уморена майка на трима тийнейджъри, едногодишно активно момче, което се учи да ходи, и три кучета... Благодаря ви за загрижеността“, написа Адриана към снимката.

Снимка: @adrianalima

42-годишният модел се появи на премиерата на предисторията на "Игрите на глада" с партньора си Андре Лемерс и децата им. Снимките на Лима предизвикаха бурна дискусия в интернет. Мнозина отбелязаха, че лицето ѝ се е променило много поради вероятното изобилие от филъри, а очите ѝ започнали да изглеждат тесни и „подобни на лисица“.

Адриана Лима призна, че е напълняла по време на бременността със сина си и не се стреми да се върне към параметрите на моделството. Въпреки това тя продължи да участва в рекламни кампании и шоута на Victoria's Secret: миналата година Адриана, докато беше бременна, се появи на модния подиум заедно с колегите си Алесандра Амброзио и Кандис Суанепол.

Галерия: 20 от най-запомнящите се моменти на Адриана Лима...

Виж всички снимки