Адел: Заслужаваше си да мина през цялата помия

Адел разказа за трудните житейски събития, които я тласнаха да запише нов диск.


33-годишната Адел продължава да популяризира третия си студиен албум "30", който ще излезе на 19 ноември. Преди броени дни тя разказа за трудните житейски събития, които я тласнаха да запише нов диск. На първо място, става въпрос за развода на Адел с американския бизнесмен Саймън Конеки, който се случи през 2019 година.

Снимка: Instagram

Стилът на Адел през годините - в галерията долу

Галерия: Стилът на Адел през годините

Виж всички снимки

Във вчерашния ефир на австралийската радиостанция Carrie&Tommy Адел призна, че е преживяла много тежко раздялата и дълго време е имала панически атаки, които се е опитвала да скрие от деветгодишния си син Анджело. Певицата описва един от тези ужасни епизоди в песен от новия албум, която посвещава на сина си. В същия трак Адел е включила включи гласово съобщение до нейна приятелка, което е записала в състояние на тревога.

„Ще бъде в песента за сина ми, в самия край. Тогава наистина се уплаших. Имах пристъп на паника и се обадих на най -добрата си приятелка, за да поговоря с нея за това, но тя по дяволите не отговори! Това хвърля светлина върху много моменти... В останалата част от песента казвам, че мога да спра да се държа смело само когато сложа сина си в леглото“, каза Адел.

Певицата се надява, че албумът "30" след няколко години ще помогне на сина й Анджело да разбере по-добре защо родителите му не са можели да останат заедно. Адел призна, че такава песен би била полезна и за нея, когато е била малко момиче. Звездата също е израснала в семейство на разведени: родителите й се разделят, когато е била много малка, а бащата на Адел не е общувал с нея по време на нейното израстване.

В друго свое интервю Адел казва, че разводът със Саймън Конеки е трябвало да се случи много по-рано: „Това беше закъсняло решение. Всичко беше толкова уморително. А колкото повече отлагаш, толкова по-тежко става. Действах по въпроса няколко години. Сега ми е толкова спокойно, както не ми е било никога. Така че, уверено мога да твърдя, че си заслужаваше да мина през цялата тази помия“, откровена е певицата.