Адел шокира с признание: Бих спала с Хари

Адел създаде предпоставка за объркване сред феновете, разказвайки за чувствата си към принц Хари: „Бих прекарала нощта с него“.

Снимка: стоп кадър от видео

Адел създаде предпоставка за объркване сред феновете, разказвайки за чувствата си към принц Хари: „Бих прекарала нощта с него“.

Стилът на Адел през годините​, виж в галерията по-долу:

Галерия: Стилът на Адел през годините

Виж всички снимки

►►► Адел: Заслужаваше си да мина през цялата помия

Изглежда, че Меган Маркъл трябва да внимава! 33-годишната певица Адел отговори на провокативни въпроси по време на интервю за западна медия и разкри с лека ръка кой от внуците на Елизабет II й е по-симпатичен.

Оказва се, че певицата мечтае да се омъжи за принц Хари от 2011 г.: „Винаги съм казвала, че не бих излизала с червенокос, но той е изключение. Бих прекарала нощта с него. Сигурна съм, че е забавен човек“

Припомняме, че певицата наскоро разказа подробности около своя труден развод със съпруга си Саймън Конеки. Адел призна, че й е отнело две години, за да се възстанови напълно. И сега, когато душевните рани са зараснали, певицата говори свободно как е успяла да предприеме толкова сериозна стъпка по време на интервю за Heart Radio: „Това беше закъсняло решение. Беше изтощително и много трудно... Колкото повече го отлагаш, толкова по-зле става. Отлагах го няколко години, но сега съм по-спокойна от всякога. Заслужаваше си”.