Адел ще живее в дома на Силвестър Сталоун

И ще изплаща дома си дъъълги години.

Ако си мислиш, че само ти ще живееш до края на живота си под наем или изплаща кредита за апартамента си - спокойно! Звездите също имат твоите проблеми.

През зимата певицата реши да си купи луксозното имение на Силвестър Сталоун в Бевърли Хилс. Цената на къщата, разбира се, е впечатляваща - 58 млн долара. Оказа се, че закупуването на новия дом не е толкова лесно за Адел, колкото мнозина си мислят.

Daily Mail пише, че певицата е трябвало да вземе ипотечен кредит за $37,7 млн. Сега Адел трябва да плаща месечна вноска от $227 000 за следващите 30 години.

Сталоун купува имота през 90-те години и го кръщава "къщата, която Роки построи". Имотът разполага с 6 спални, 9 бани, фитнес зала, сауна, басейн, стая за пушене, кино, бар и дори арт студио. В двора има и двуетажна къща за гости. Първоначално Силвестър Сталоун обяви имението на търг за 110 милиона долара, но никой не пожела да го купи. Източник на TMZ казва, че дори 58 милиона долара за това място са "истински грабеж".

През май Адел и нейната половинкаРич Пол заживяха заедно, тъй като вече около година са заедно. Мнозина подозират, че скоро планират сватба, тъй като няколко пъти вече се обсъжда в мрежата луксозен пръстен на безимения й пръст с впечатляващ диамант.