Адел: разводът я разхубави... И развесели

Вътрешен информатор разказва за живота на Адел след развода: „Тя е забавна!“

Вътрешен информатор разказва за живота на Адел след развода: „Тя е забавна!“

Стилът на Адел през годините, припомни си от галерията по-долу:

Галерия: Стилът на Адел през годините

Виж всички снимки

►►► Предстои ли турне за Адел?

През пролетта стана ясно, че бракът на Адел и съпругът й Саймън Конеки се разпада. Певицата е отслабнала драстично, което кара феновете й да се притесняват за здравословното й състояние. Но певицата ги успокоява, като им обещава, че ще се оправи и ги уверява, че следва собствения си план.

Близък на певицата разказва, че сега британската звезда работи над нов албум, който съвсем скоро ще бъде издаден.

„Тя е забавна! Адел мислено и физически се подготвя да пусне новата си музика. Изглежда, че вече в края на годината ще имаме какво ново да чуем от нея. Самата Адел казва, че миналата година за нея е била много трудна и че творчеството й действа като терапия." – казва запознат пред западни таблоиди.

Припомняме, че Адел се раздели със съпруга си след седем години връзка, като само две от тях те бяха съпрузи. През октомври 2012 г. Адел и Саймън посрещнаха своята първородна рожба Анджело.

►►► Краят на любовната приказка на Адел

„Те отглеждат детето си в атмосфера на взаимо уважение. Адел и Саймън се опитват да запазят приятелски отношения поне заради детето" – продължава разказа си запознатият.

„Певицата държи под контрол живота си в момента и следи за здравето си. Тя иска синът й да има здрава майка. Трудно е да свикне с новия режим на живот и кариера, но тя се старае много" – добавя информаторът.