Адел разкри душата си пред Опра

Трудният развод, новата връзка, загубата на тегло и семейните проблеми: Адел разказа тежката си лична история в дългоочакваното интервю с Опра Уинфри. Феновете са много развълнувани от всичко, което чуха в разговора.

Снимка: стоп кадър от интервюто

Трудният развод, новата връзка, загубата на тегло и семейните проблеми: Адел разказа тежката си лична история в дългоочакваното интервю с Опра Уинфри. Феновете са много развълнувани от всичко, което чуха в разговора.

Стилът на Адел през годините​, виж в галерията по-долу:

Галерия: Стилът на Адел през годините

Виж всички снимки

►►► Адел: Истината е, че бях съсипана и много объркана...

Дългоочакваното интервю на Опра Уинфри с Адел вече е факт и бе публикувано от CBS. В него певицата откровено разказа за някои шокиращи подробности от личния си живот, трудния развод и отслабването и тежките семейни взаимоотношения на певицата.

Разводът със Саймън Конеки

„Цял живот съм била обсебена от темата за нуклеарното семейство, защото никога не съм имала такова. Приемам брака много сериозно. Чувствах се виновна, че проявих неуважение, като се ожених бързо и след това подадох молба за развод също толкова бързо. Бракът ми не беше успешен за съжаление“, признава певицата.

Адел подчерта, че с бившия си съпруг са успели да запазят доста топли отношения. Те все още живеят един срещу друг в Лос Анджелис и продължават да отглеждат сина си Анджело заедно и с внимание.

Критиките относно теглото

„Имах ужасни пристъпи на тревожност, след като се разведох. Това ме направи много объркана и ме накара да се чувствам сякаш не мога да контролирам тялото си. А то е обект на обсъждане през цялата ми кариера... Твърде голямо или твърде малко, "горещо" или не, или нещо друго - никога не съм разглеждала никого отвън и не съм съдила за характера и стойността на човека само по тялото. Тогава подкрепях бодипозитива и продължавам да го правя... Отслабнах, защото започнах да се занимавам активно със спорт, за да се справя с тревожността. Оттам нататък всичко е свързано, но изисква много труд и стоицизъм".

Новата любов

„Той е смешен. О, той е толкова забавен, забавен е, да. И много умен. И невероятен... Знаеш ли, той е много, много умен. Невероятно е да го гледаш как прави това, което прави."

Адел призна, че в тази връзка първо се е влюбила в себе си, а след това в половинката си и точно това е отличило сегашнатай връзка от предишната. Певицата разказва, че е научила доста уроци от развода и сега наистина се старае да не допуска старите си грешки и да подхожда още по-сериозно към взаимоотношенията, отколкото преди.

Адел говори открито и за проблемите с баща си, за които е известно отдавна

Певицата сподели, че й е отнело дълги години, за да осъзнае проблема и да признае пред себе си, че травмата, която й е била нанесена от баща й, изоставяйки нея и майка й в ранна детска възраст (Адел е била само на три). Адел успява да се помири с баща си преди смъртта му през май тази година: "Нaй-нaкрaя рaзбрaх и приех, чe aлкoхoлът oтнe бaщa ми... Тoй ce прoпивa cлeд рaздялaтa c мaйкa ми и прeкaрвa гoдини с този начин на живот". Нaранената дъщеря признава, че на пo-къceн eтaп в живoтa cи той е cъжaлявaл зa бoлкaтa, кoятo e причинил нa дъщeря cи. Пo думитe нa пeвицaтa oбaчe oтcъcтвиeтo му oт живoтa ѝ ocтaвила трaйнa cлeдa и фoрмирaла нaчинa, пo кoйтo тя ce oтнacя към връзкитe cи – "може би нaрaнявах пaртньoритe cи, зa дa нe бъдe нaрaнeнa".