Адел и Рич Пол са сгодени?!

Адел предизвика слухове за годеж с новата си половинка Рич Пол.

Снимка: @adele

Адел предизвика слухове за годеж с новата си половинка Рич Пол.

Стилът на Адел през годините​, виж в галерията по-долу:

Галерия: Стилът на Адел през годините

Виж всички снимки

►►► Адел шокира с признание: Бих спала с Хари

Само преди месец и половина 33-годишната Адел потвърди връзката си с 39-годишния американски спортен агент Рич Пол. Феновете на звездата обаче са сигурни, че отношенията на двойката вече са достигнали ново по-високо ниво - подозренията са, че вклюбените са сгодени.

Певицата бе забелязана в Лондон, близо до студиото, където се готви за предстоящия си концерт, който феновете очакват с нетърпение – това ще е първото участие на Адел след петгодишното прекъсване. На безименния пръст на лявата й ръка наблюдателните последователи забелязват бляскав годежен пръстен.

Двойката за първи път започна да говори за връзката си това лято. При какви обстоятелства са се срещнали все още не е известно. Адел отбеляза, че за разлика от други момчета, Рич не се смущава от нейната публичност - той лесно приема начина й на живот и не се притеснява от повишеното внимание към нейната личност.

Запознати обаче отбелязват, че певицата не искала да прибързва в отношенията с избраника си и се радвала, че всичко върви както обикновено.

Очакваме официалният коментар на звездната двойка. Ще има ли сватба наистина?!