Адел е в истерия. Няма да има концерт

Адел отменя концерта си заради проблеми във връзката с гаджето си Рич Пол?

Снимка: @adele

Адел отменя концерта си заради проблеми във връзката с гаджето си Рич Пол?

Стилът на Адел през годините​, виж в галерията по-долу:

Галерия: Стилът на Адел през годините

Виж всички снимки

►►► Да работиш с Адел, е истински кошмар

Причината за скандалнaта отмяна на концерта на Адел в Лас Вегас може да се окаже проблеми в отношенията между певицата и нейната нова половинка, спортния агент Рич Пол. Според The ​​Sun звездата е била в състояние на истерия заради спречквания с гаджето си: "Докато се подготвяше за шоуто, Адел непрекъснато плачеше. От време на време тя прекъсваше репетициите, за да отговори на обаждането на Рич и в крайна сметка отменяше репетициите и хукваше при него..."

"Тя беше много разстроена, че той не може да бъде с нея в Лас Вегас. Това усложни отношенията им. Рич не можеше да бъде с нея, защото и той има своя кариера, която се развива добре".

Отмяната на концерта по-малко от ден преди началото на шоуто в Лас Вегас предизвика сериозен скандал. Певицата публикува видео, с което се извини на феновете си, обяснявайки, че шоуто не може да се състои, защото членове на екипа й са се заразили с коронавирус. По-късно се появи и друга информация,  според която причината е била недоволството на певицата от оборудването в залата.

Ще разкрие ли Адел истинската причина?