A$AP Rocky: Искам прости неща. Готино дете и родители

A$AP Rocky говори за връзката си с Риана и бащинството.

A$AP Rocky говори за връзката си с Риана и бащинството.

Модните визии на бременната Риана, виж в галерията долу:

Галерия: Модните визии на бременната Риана

Виж всички снимки

►►► Дългоочакваната реакция на Дрейк е факт

Рапърът даде интервю пред Dazed и разказа какво се случва във връзката му с Риана и как смята да отглежда детето си: "Винаги ще напомням на децата си да не губят въображението си, дори когато пораснат и станат възрастни хора".

Музикантът призна, че самият той обича да гледа анимационни филми, а сред любимите му е и "Пепа Пиг".

"Искам да отгледам детето си без предразсъдъци. Не толерирам поставянето на граници и следването на стереотипи. Искам готино дете с готини родители".

По време на бременността на поп дивата, двойката често попадаше в светлините на прожекторите на пресата, не само заради бременното коремче на певицата, но и заради скандалните им визии. Певицата не веднъж сподели в различни интервюта, че иска да промени възгледите на обществото за бременните жени. Визиите на самата певица неведнъж бяха критикувани, че са твърде разголени.

"Тялото ми в момента преминава през невероятен период и няма да се срамувам от това. Това време трябва да е празнично и много вълнуващо. Защо трябва да криеш бременността си? Съжалявам, обличането е твърде забавно. Няма да позволя тази част от живота ми да бъде незабележима и да изчезне, защото тялото ми се променя" - казва Риана.

A$AP Rocky отбеляза в интервюто, че никога не обсъждат кой какво ще носи преди да излязат: "Изглеждаме страхотно заедно, обличайки се кой, както се чувства. В противен случай ще трябва да избираме дрехи много дълго време...", шегува се рапърът.