Наркоманът се разхубави до неузнаваемост

Актьорът е чисто нов и неузнаваем

Интернет избухна: „Гледаме и не вярваме на очите си. Къде изчезна уродливото момче?“

Галерия: Дисни принцесите и техните зодии

Виж всички снимки

Ако трябва да сме честни, шегите по адрес на външния вид на Маколи Кълкин вече не са уместни. Неходчивите фотографи, които явно са и фенове на кино звездата, го снимаха на излизане от хранителен магазин, а пък медиите не останаха равнодушни и заляха информационното пространство с номината, че Кълкин видимо се е разхубавил.

В момента звездата от 90-те е късо подстриган, с очила и огромни пръстени. На практика нищо не напомня за тъмното му минало и употребата на забранени вещества.

►►►Пенсионира ли се Маколи Кълкин

„О, това е порасналият Кевин Маккалистър“, „Красавец! Изглеждаш прекрасно!“, „Аз не съм Джеймс Блънт, но ми се иска да ти кажа, че ти си прекрасен!“ - са само част от комплиментите на страницата на Кълкин в Twitter.

Казват, че за добрия му външен вид е повлияла новата връзка на 36-годишния актьор. Съвсем наскоро той и звездата от сериалите на Дисни - Бренда Сонг, бяха засечени на рандеву в един от ресторантите на Лос Анджелис.

Двамата се запознават на снимките на филма Changeland, но като че ли отношенията им са се развили до нещо повече от колеги и в момента не са само делови.

През април 2016 г. Маколи заяви, че се оттегля от голямото кино, но май се изказа неподготвен и ние затова и се надяваме, че съвсем скоро отново ще се радваме на актьорския му талант. А дали ще повтори успаха си от „Сам вкъщи“, предстои да видим.