99 горещи нови факта за секса

Събрали сме горещи факти и нови открития, за да покачиш още еротичното си IQ.

 
 

Когато се озовете в леглото с твоето момче, колкото повече знаеш, толкова по-добър е сексът. Събрали сме горещи факти и нови открития, за да покачиш още еротичното си IQ.

По време на секс има една заветна цел – възможно най-интензивната стимулация. А тайната да постигнем блаженото състояние? Изобилие от информация на разположение.

Както казват – знанието е сила... а вече е и удоволствие. Затова сме ти намерили най-новите секс факти – едни ще ти помогнат да стигнеш по-бързо до оргазъм, други ти дават идейки как да му доставиш удоволствие, а останалите са добро начало за горещи забавления.

Виж какво възбужда различните зодии в галерията долу:

Галерия: Какъв секс трик да пробваш според зодията му

Виж всички снимки

1. Хората, които правят секс три пъти седмично изглеждат от 4-7 години по-млади.

2. Жените отдават повече значение на външния вид от мъжете, когато става дума за неангажираща връзка...

3. ... но това може би не е много хитро, особено според резултатите на едно проучване сред мъжката част, което твърди, че 82% от програмистите (уау!) поставят удоволствието на партньорката си над своето собствено...

4. ... за съжаление, само 41% от фитнес маниаците са така безкористни.

5. Най-добрите идеи в работата идват, когато си се отдала на палави забавления в нощта преди важна оперативка. Според антроположката д-р Хелън Фишер, сексът отключва химикали в мозъка, които подобряват креативността ти на работното място.

6. Не чакай първо да се възбудиш, за да завлечеш твоя човек в спалнята. Повечето жени се разгорещяват, чак след като секс игрите вече са започнали.

7. Свободните мацки са по-привлечени от обвързаните мъже, отколкото от свободните.

8. Стриптийзьорките изкарват повече пари, когато са в овулация. Учените смятат, че това се дължи на феромоните, които излъчват телата им. Така че, сметни 2 седмици преди цикъла си и направи стриптийз на гаджето си, със сигурност доста ще се разпалите.

9. Лекарство срещу сценичната треска? Оргазъм! Шотландско проучване доказва, че след оргазъм хората се изправят по-лесно пред публика.

10. Мъжете намират гласа ти за по-привлекателен, когато си в цикъл, така че можеш да наблегнеш на мръсните приказки, когато си в онези дни на месеца.

11. Проучване показва, че мъжете, които си търсят гадже, са по-склонни да харчат повече за скъпи вещи за себе си, отколкото тези, които не си търсят половинка.

12. Погледайте малко порно заедно, преди да скочите в леглото. Изследване твърди, че 58% от мъжете и жените, които редовно гледат филми за възрастни, се чувстват по-комфортно по отношение на своята сексуалност и нуждите на партньора.

13. Сантименталните моменти най-много разгорещяват жените. Учените са стигнали до извода, че жените се възбуждат повече от сцена на двама целуващи се, отколкото от секс сцена. Пробвай да го нацелуваш пред огледалото и ще видиш.

14. И по същество – британско проучване твърди, че мъжете предпочитат жени с извивки, отколкото супер кльощавите мацки.

15. Пробвай малко пошляпване по време на секс, без да се притесняваш от болката. Окситоцинът, един от химикалите, които се отделят по време на секс, намалява усещането за болка наполовина.

16. При болестта на Пейрони пенисът в ерекция се извива силно и наподобява банан. Лекарство, което се изписва при извити пръсти се тества от учените в момента и за това заболяване.

17. 16 минути за европейците и едва 7 минути за американците е средното времетраене на половия акт, според проучване. Обхвани основата на пениса му с пръсти и стисни нежно, за да му помогнеш да издържи повече време.

18. Мъжете са по-склонни да поемат риск, когато знаят, че дамите гледат.

19. Гушни се в него, докато гледате телевизия. Двойките, които се гушкат редовно изпадат в депресия 8 пъти по-рядко, отколкото тези, които се отдават на близост само в леглото.

20. Изследователи откриха, че гледането на порно не променя в негативна посока отношението на мъжете към жените.

В галерията долу ще научиш кои са топ съблазнителките в целия зодиак:

21. Високите нива на естрадиола са виновниците жените да се изкушават от изневяра. Причината? Те оформят по-големи гърди и по-тънка талия. Така привличаме повече внимание и съответно има повече изкушения за кривване от правия път.

22. Онлайн проучване в САЩ показа, че най-активните потребители на порно в мрежата всъщност живеят в най-консервативните и религиозни щати.

23. Оказва се, че младоженците смятат, че проблемите в секса се отразяват повече върху цялостното им отношение към брака, отколкото проблеми, които не са свързани с изпълненията в леглото.

24. Атлетичните жени казват, че са по-добри в леглото...

25. ... и това е сигурно защото спортистките имат както по-добър приток на кръв в клитора, така и по-голямо сексуално удовлетворение от жените, които не спортуват.

26. Освен това, проучване гласи, че само 20 минути упражнения преди палавите игри с твоя човек ще подобрят чувствеността ти.

27. Отдели време да изясниш чувствата си – това ще ти помогне и в спалнята. Оказва се, че жените с по-висока емоционална интелигентност получават повече оргазми.

28. 53% от жените използват вибратори. Ако не си пробвала, започни с по-малък размер, който няма да ти дойде в повече като за начало.

29. Изследване сред студенти показа, че в период от две години и мъжете, и жените са имали два пъти повече забивки за една нощ, отколкото първи срещи.

30. Само 30% от мъжете по света са обрязани. Твоят човек не е обрязан? Подходи внимателно към главичката на пениса му, тя е по-чувствителна, тъй като не е открита постоянно.

31. Средният брой партньори в живота на хетеросексуалния мъж е 7. За хетеросексуалните жени броят е 4.

32. Не дължината, а дебелината на пениса е важната, за да се повиши шансът ти за разтърсващ оргазъм. Ако изберете поза, в която краката ти са събрани, триенето ще ти помогне да се насладиш по-добре на дебелината на пениса му...

33. ... въпреки това, мъжете продължават да се стремят към по-голяма дължина. Много нови джаджи на пазара на секс играчките им обещават увеличаване на дължината и вероятно на дебелината на пенисите им...

34. ... ако това не свърши работа за самочувствието му, той може да свали няколко килца. На всеки 15 кг., които сваля мъж с наднормено тегло, пенисът му изглежда 2-3 сантиметра по-голям.

35. Учените смятат, че някои жени имат по-чувствителна G-точка от други. Пробването на различни позиции, като например да се отпуснеш леко назад, когато си отгоре, ще му помогне да стимулира твоята G-точка, ако не е чак толкова чувствителна.

36. Сексът веднъж седмично може да подобри функциите на имунната ти система с 30%.

37. Ембрионът усеща, когато Мама е в палаво настроение – то улавя промяната в кръвното и ритъма на сърцето и чувства несексуална възбуда.

38. Според изследване, жените се възбуждат от по-разнообразни еротични визии, отколкото мъжете.

39. Лекари пробват влиянието на Виагра върху жени със сексуална дисфункция - 72% от тях са забелязали подобрение в сексуалните си усещания.

40. Проучване от тази година разкри, че колкото по-високо самочувствие имаш за вагината си, толкова ще е по-лесно за теб да получиш оргазъм.

41. Ох, слава Богу! Повечето двойки над 65 години все още правят секс поне веднъж седмично.

42. И токчетата допринасят за по-добър оргазъм! Дори 3-сантиметрови токчета тренират тазовите ти мускули.

43. Защо не си организирате едно неделно почистване? Анкета по въпроса разкри, че двойките, които домакинстват заедно, правят повече секс.

44. 84% от жените са правили секс с половинката си само и само да има мир, казва проучване.

45. 5 минути упражнения на ден на твоите PC-мускули (които ти помагат да стискаш, когато ти се пишка) подобряват шансът ти за по-добър оргазъм. Помниш ли, че Саманта правеше такива упражнения в „Сексът и градът” – наричат се упражненията на Кегел.

46. Анкета сред мултимилионерите показва, че 70% от тях смятат, че парите са им донесли и по-добър сексуален живот.

47. Жените, които по-често се отдават на соло удоволствия, увеличават вероятността да изпитат оргазъм по време на секс.

48. Легни върху него за малко, преди да започнете с горещите забавления. Контактът между кожата на двама ви изпълва телата с окситоцин, хормона който ви кара да се чувствате близки.

49. Една от четири жени над 35 години казва, че не прави секс.

50. Някои късметлийки могат да получат оргазъм само от стимулиране на гърдите им. Разбери дали и ти си сред тях, като го помолиш да отдели повече време на гърдите ти.

51. Миризмата на мъжкото тяло възбужда жените. Защо не го нападнеш преди да е влязъл по душа след фитнес?

52. Световно проучване на Durex определи австралийците като най-големите любители на оралния секс в целия свят.

53. Жените са 10 пъти по-чувствителни на докосване от мъжете. Преди да започне същинския екшън можеш да го накараш да преброди тялото ти с пръсти.

54. Мъжете си мислят, че очакваме от тях да издържат цяла нощ. Оказва се, обаче, че жените искат актът да е 4 минути по-кратък, отколкото мъжете очакват.

55. 2/3 от студентите са имали приятелче за секс.

56. Знаеше ли, че сутрешното ти кафе може да е афродизиак? Учените установили, че кофеинът повдига възбудата при плъховете.

57. Изследване показа, че жените изпитват повече удоволствие с мъже, които изкарват повече пари.

58. 36% от хората под 35 години след секс влизат във Facebook или Twitter, или пишат sms-и.

59. Частта в мозъка, която отговаря за „сексуалния лов” е два пъти и половина по-голяма при мъжете, отколкото при жените.

60. Вярваш или не – омъжените жени правят по-често секс от свободните дами.

61. Учените откриха нов център на удоволствието – А-точката се намира в близост до шийката на матката, на горната стена на вагината. Когато е стимулирана, тя предизвиква по-добро овлажнаване. Движенията, които стимулират G-точката ти, стимулират също и тази точка.

Виж коя възбуждащата секс играчка да си купиш според зодията ти в галерията долу:

Галерия: Твоят възбуждащ хороскоп на секс играчките

Виж всички снимки

62. Изследване на име „Архивите на сексуалното поведение” установи, че когато гледат секси изображения, жените дават физически признаци на възбуда, но не се чувстват чак толкова разгорещени.

63. Сещаш ли се този оцъклен поглед на мъжете, когато видят женски гърди? Всъщност визуалните вериги в мозъка му сканират за знаци за плодовитост.

64. Най-добрият оргазъм е този, в който участват всичките ти сетива. Да, обаче учените откриха, че в легнало положение някои от усещанията ти са по-слаби. Така че, защо не си отгоре следващия път?

65. 30 минути секс обикновено изгарят над 85 калории.

66. Оказва се, че и животните са почитатели на оралния секс. Наскоро учените в Китай успели да запечатат на лента женски плодояден прилеп, който доставя орално удоволствие на партньора си.

67. В експеримент с група британци и група намибийци, изследователите установили, че всяка група може да разпознае звуците на гняв и страх у другата група, но не и тези на удоволствие.

68. Когато жената получава оргазъм, се изключват частите от мозъка й, отговорни за страха.

69. Колкото е по-голямо разнообразието на гените на една жена, толкова е по-възможно да има повече партньори. Потенциалните половинки са привлечени от гени, различни от собствените им, така че мацките с разнообразно ДНК изглеждат по-привлекателни за мъжката част.

70. 82% от хората, които твърдят, че са сексуално задоволени казват също, че по време на секс се чувстват уважавани от партньора си.

71. Специалистите казват, че редовният секс може да облекчи симптомите на мигрената.

72. Ако се чувстваш възбудена, когато правиш масаж на твоето момче, причината е, че върховете на пръстите ти са най-чувствителната част на кожата ти...

73. ... може би затова и жените с по-висока чувствителност на пръстите правят повече секс.

74. Един на всеки четирима американци е „прекалено уморен”, за да прави секс.

75. Афроамериканците и латиноамериканците се отдават на ласки преди лягане по-често, отколкото белите и азиатците.

76. 56% от мъжете казват, че им се иска пенисът им да е по-голям. Повдигни самочувствието му по време на френска любов с реплика тип: „Боже, даже не мога да го поема целия!”.

►►►Най-горещите му точки там долу

77. Изследването на твоята духовност, независимо дали чрез четене на книги или овладяване на медитацията, може да подобри качеството на сексуалния ти живот.

78. И като стана въпрос – жени, недоволни преди от сексуалния си живот, твърдят че редовната медитация им е помогнала да се разгорещяват по-лесно и да получават по-добри оргазми.

79. 31% от мъжете имат проблеми с получаването на ерекция...

80. ...а 34% изпитват затруднение да задържат по-дълго ерекцията си.

81. Ако 95% от жените считат вагиналното сношение за секс, то само 89% от тях се съгласяват, че се брои за секс, ако мъжът не свърши.

82. Оказва се, че времето, което ти трябва за да се възбудиш, е едно и също при мъжете и жените – около 11-12 минути.

83. Двойките, които нямат телевизор в спалнята си правят 50% повече секс. Според изследователи, шансът за палави игри значително намалява при наличието на телевизор в спалнята.

84. Изследване на 900 филма, излезли на екран в последните 40 години, показа, че голотата и секс сцените не гарантират успех в боксофис класациите.

85. В повечето двойки, всеки от партньорите поема инициативата за палави игри еднакво често.

Виж кои зодии правят най-добрия орален секс в галерията долу:

Галерия: Зодиакалните знаци, които правят най-добрия орален секс

Виж всички снимки

86. Изследване наскоро установи, че еротичните фантазии на мъжете са по-често свръзани с удоволствието на половинката им, отколкото фантазиите на жените.

87. Проучване сочи, че испанците са най-добрите любовници... или поне така твърдят жените, които са ги оценявали.

88. Хората с по-ограничени финанси правят секс по-често, заключи скорошно запитване.

89. Задръж погледа му максимално дълго. Експерти твърдят, че това покачва сексуалното привличане.

90. Жените, които работят на непълен работен ден получават повече оргазми от тези на пълен работен ден.

91. Помоли твоя човек да ти направи масаж на скалпа. Бавното нежно докосване на кожата на главата стимулира нервни окончания, които изпращат сигнал за удоволствие до мозъка ти.

92. Когато гласът на жената е енергичен и модулиран, сърцебиенето на мъжа се учестява, а нивата на тестостерон в кръвта му се покачват.

93. Нервните окончания на клитора са разположени много по-нагъсто, отколкото на пениса, следователно и клиторът е по-чувствителен.
Помоли гаджето ти да го обвхване с два пръста и да го масажира нагоре-надолу – недиректното докосване ще те предпази от свръхстимулация.

94. Немците са най-непохватните любовници.

95. Най-популярното място за секс след спалнята се оказва колата. Искаш ли да пробваш? Най-удобната позиция е когато той се настани на седалката до шофьорската и ти си отгоре, с лице към предното стъкло.

96. Една от три жени е преминавала през период в живота си, в който й е липсвал какъвто и да е апетит за секс.

97. 1/3 от хората намират секса по време на ваканция за по-добър.

98. Една-две чаши вино на ден могат да засилят възбудата...

99. ...а жените, които похапват шоколад всеки ден, се разгорещяват по-лесно.