90-минутен план да го накараш да се влюби в теб

Възможно е да накараш мъжа на мечтите си да се влюби в теб само за час и половина. Ето как…

 
 

Възможно е да накараш мъжа на мечтите си да се влюби в теб само за час и половина. Ето как…

90 минути изглежда са напълно достатъчни да накараш две сърца да бият в един ритъм. Николас Бутман, автор на "Как да накараш някого да се влюби в теб за 90 минути и по-малко", е създал перфектната "направи любовта да се случи" формула. Готова ли си да я изпробваш? Набележи целта си и провери времето. Ще те видим от обратната страна.

С какво привличаш мъжете според зодията ти​, виж в галерията по-долу:

Галерия: С какво привличаш мъжете според зодията ти

Виж всички снимки

►►► Тест: Как ще ти се признае в любов

0 до 5 минути

Първи впечатления

„От 2100 двойки, които проучвах, повече от една трета смятат, че са се влюбили от пръв поглед, казва Бутман. „На човек му стигат само две секунди да прецени дали те харесва или не и от всичко, което казваш от тук нататък те ще те покажат в благоприятна или неблагоприятна светлина”.

Преди да пристъпиш към обекта на твоето привличане, увери се, че си изправила тялото си. Подсъзнателно, най-важното нещо, което мъжът гледа в една жена е доброто здраве, така че леко прегърбената стойка дава лоши сигнали. Следващото, припомни си момент, когато си се чувствала великолепно – вътрешната ти позитивна нагласа ще се покаже на лицето ти. Леко наведената глава ще те накара да изглеждаш по-земна и приятелски настроена. Важно e да му хвърляш повече погледи. Макар че знаем, че контактът с очи е страхотен начин за флирт, ние често правим точно обратното и сме леко срамежливи. „Сексуалната възбуда е на принципа напрежение и отпускане, така че разгорещи го, като задръж погледна си върху неговия, после го отклони и пак го погледни в очите”, казва Бутман. ”Това му показва също, че може да ти вярва. Използван правилно, контактът с очи може да създаде близост”.

5 до 10 минути

Подходът

Правенето на първа крачка е трудно. Ако се чувстваш смела пробвай техниката на мигновената връзка. Просто се приближи и започни да говориш нещо неангажиращо, но забавно. „Една вечер момиче в метрото ме заговори”, казва Рени, 25г. Момчето, което беше с нея изглеждаше готин, така че му казах здрасти. Започнахме да се шегуваме и преди да си тръгне вече ми беше дал визитната си картичка. Излизахме три години, така че определено си струваше да се заговоря със секси непознат”.

Ако не си готова първа да подхванеш разговор, разчупи леда като го попиташ за съвет. ”Използвай въпроси, чиито отговори изискват обяснение (а не само с да или не)”, казва Бутман. „Ако купуваш бутилка вино в магазина кажи „Не ме бива много в избора на червено вино. Какво може да ми препоръчате?”.

След като си подхванала разговора, може да се пробваш да си направите среща. Докато кимаш леко кажи „Мислиш ли, че можем да се видим на кафе?”. Използвайки думи като „чудя се” или „мислиш ли” ти го питаш за мнението му, а не му задаваш въпрос, на който може да каже не – и това заедно с кимането на глава, го прави по-склонен да каже да.

10 до 30 минути

Нагласата

Повече от 50% от начина, по който реагираме на хората се основава на това, което виждаме, така че включи езика на тялото си. Не кръстосвай ръце и крака, а леко се наклони към него, дръж раменете си отпуснати и забави движенията си. Обикновено сме склонни също да отговаряме на емоциите на другите, така че ако се усмихнеш, той също ще се усмихне. Освен това включи името му по време на разговора (така ще поласкаеш егото му) и използвай трика с „аз също”. „Хората харесват такива, които са подобни на тях самите”, казва Бутман. „Най-добрият начин да покажеш сходство е да кажеш “аз също” колкото е възможно повече пъти.

30 до 60 минути

Химия

За да го накараш да те почувства по-близка, му подражавай. Когато движи лявата си ръка, ти движи дясната си. Когато се наведе напред, ти направи същото. ”Пробвай да разчупиш синхронизацията за 30 секунди и после отново я върни”, казва Бутман. Не става въпрос да имитираш само движенията му, а начина му на говорене, дишане, накланянето на главата, израженията, тона и силата на гласа му също са знак, че се сближавате бързо.

60 до 70 минути

Флиртуване

„Ако създадеш впечатление, че си организирана и дейна, той ще те иска повече”, казва Бутман. Ако те покани на среща в четвъртък, кажи му, че си заета тогава, но можеш да си разместиш програмата, така че да се видите в петък. Увереността и загадъчността са качества, които възбуждат желанието.

70 до 90 минути

Близост

„Намираме някой за привлекателен, по това как изглежда”, казва Бутман. „Но се влюбваме след когато вече сме говорили с него. „Ключът е да действаш внимателно. Ниско рисковите разкрития включват вашите интереси и предпочитания, и факти от сорта на от къде си? Средно рисковите, към които би трябвало да си стремиш, включват споделяне на мнения и мечти. Високо рискови споделяния е да му разкриеш своите най-дълбоки чувства, колебания и страхове. Стигайки толкова далече може да доведе до по-бързо сближаване или просто да се възприеме като споделяне на твърде много информация. Не издавай всичките си тайни наведнъж. Довери му се, после изчакай той да направи същото.