9 скрити проблема във взаимоотношенията ви

Понякога предшествениците на ранната раздяла са ситуации, които на пръв поглед изобщо не изглеждат такива.

 
 

Понякога предшествениците на ранната раздяла са ситуации, които на пръв поглед изобщо не изглеждат такива.

И за да си готова за това (и по възможност да се опиташ да го предотвратиш), увери се, че във взаимоотношенията ви всичко е наред.

С какво привличаш мъжете според зодията ти, виж в галерията по-долу:

Галерия: С какво привличаш мъжете според зодията ти

Виж всички снимки

►►► Правила за щастлива връзка

1. Имахте прекалено активно начало

Кой би предположил?! Ако първите една-две години сте постоянно заедно, уговаряте си срещи и се виждате във всеки удобен момент, тогава това може да повлияе на адекватно възприятие на партньора ти за вашата връзка. И след това идват скандалите, че той нищо от връзката ви не е това, което изглеждаше.

2. Неудовлетворени очаквания

Всяка от нас е склонна да има големи очаквания или да отлага дълго важни разговори… и когато вече е късно, разбираш, че очакванията ви за семейство и бъдеще са различни. Затова е важно всички сериозни въпроси да бъдат изяснени много преди брака.

3. Липса на комуникация

Това е следствие от предишното. Ако и двамата сте постоянно заети с нещо и нямате време наистина да говорите, тогава можете да се отдалечите за известно време и да си изясниш, всъщност мислиш ли за този човек, или не.

4. Финансови разногласия

Ти искаш да пътувате, той иска нова кола… (или обратното). Ако тази ситуация ти изглежда неразрешима, опитай се да поговориш с партньора си и да прецените кое е по-важното и без кое не можете – и наблюдавай реакцията му.

Как да го съблазниш в зависимост от зодията му, виж в галерията по-долу:

Галерия: Как да го съблазниш в зависимост от зодията...

Виж всички снимки

►►► 10 признака на сериозната връзка

5. Проблеми с доверието

Много от връзките се разпадат не толкова заради истинска изневяра, колкото заради ревност, с която един от партньорите не успява да се справи. Няма нужда да оставяш неразрешени проблемите си и да мислиш, че всичко ще мине от самосебе си.

6. Зависимости

Цигари, алкохол, компютри, хазарт – всяка зависимост може да доведе до срив. Важно е да се намесиш навреме в тези ситуации, преди да е станало твърде късно.

7. Различни интереси

Ако имате напълно различни интереси и хобита това е съвсем нормално. Но фактът, че нищо, което харесваш не се харесва на половинката ти, вече не е много обнадеждаващо. Това единствено означава, че прекарвате прекалено малко време заедно и не сте достатъчно близки.

8. Критика

Полезно е и дори наложително от време на време да дразниш партньора си, но постоянно да му казваш, че прави всичко грешно – е доста вредно за връзката ви.

9. Рядко примирие

Да си легнете скарани е един от най-лошите сценарии… И това е не само доста лош метод за психологически натиск, но и начин за натрупване на повече негативизъм във връзката.