9 секси ролеви игри, които да пробваш в спалнята

Играта на роли по време на секс връща жегата в любовния ви живот.

 
 

Играта на роли по време на секс е един от най-добрите начини да сбъднеш най-дивите си фантазии.

Никак не е странно, че повечето от нас нямат търпение да пуснат в ход въображението си, измисляйки различни сценарии. Кога иначе ще изиграеш секси стюардеса, която си пада по пикантни преживявания в пилотската кабинка (ако си наистина стюардеса, извиняваме се за написаното)? Или пък властна кралица, която от време на време се забавлява с конярчето?

Виж какъв еротичен трик да приложиш на любовника си според зодията му (в галерията долу):

Галерия: Какъв секс трик да пробваш според зодията му

Виж всички снимки

Предлагаме ти девет от най-разпространените и лесни за изпълнение секси ролеви игри. Трябва да ги опиташ поне по веднъж!

Секс с шефа

Ролевите игри в секса често разчитат на счупването на правила и табута, както и на създаването/отнемането на власт на героите. Не е изненада, че свързаните с офиса размяна на роли заемат челно място в класацията на най-възбуждащите и желани секс игрички. Ако искат наистина да се пренесете на работното място, зарежете спалнята и се преместете на бюрото. Това може да коства на теб и партньора ти някоя и друга синина от твърдата повърхност, или драскотини от лаптопа, но ще си заслужава 100%.

Домашна прислуга

Несъмнено сценарии, които ще се понрави на любителите на исторически романи и филми. Любимият ти може да се превърне в покорен иконом, а после ти да изиграеш срамежлива прислужница, принудена да избърше прахта от... бастуна на господаря си. Ваш избор.

►►► 5 сексуални фантазии, от които да не те е срам

Масажистка

Подходящо ли е да пуснем майтапа за това как мъжете си падат по „масажа с освобождаване“. Май тази статия става за целта. Както и да е, за тази роля е добре да понаучиш някоя и друга техника за тайландски масаж (подробен наръчник ще откриеш тук), но дори да не го направиш, пак ще е секси. Особено ако накрая се състои споменатото „освобождаване“, за което трябва да включиш в действие ръцете си и ароматно масажно олио.

Секси извънземно

Недей да въртиш очи и да си мислиш, че от Cosmo пак сме изперкали тотално с тъпите си секс съвети. Да, извънземните не са секси. Все пак никой не би казал на същество като Алф, „Скъпи косматко, желая да те имам сега“. Но извънземните притежават една изключител;но привлекателна черта. Те са гости от чужда планета, никога не са виждали човек, не знаят езика и най-важното – не са правили секс с човек. Ето това вече е сценарии за добър еротичен филм!

Студентка си и ти се налага да правиш секс в общежитие? Ето най-подходящите пози (снимки долу):

Галерия: 5 секс пози за студенти в общежитие

Виж всички снимки

Напълно непознати

На кого са тези обувки? А, на онова непознато момиче от снощи...

Нека партньорът ти започне да те сваля, сякаш не сте се виждали никога преди, да се отнася с тялото ти, сякаш го докосва за първи път... Накратко, дръжте се така, сякаш сте двама напълно непознати, решили да си прекарат една щура нощ. Ако се спрете на този вариант, добре е да помислиш за някои секси аксесоари – перука или бельо/грим, каквито не си слагаш обикновено. Важното е да изглеждаш различна.

Доктор/пациент

Сценарият е възбуждащ, защото включва герой, който излъчва авторитет. Но става още по-възбуждащ, защото човекът с авторитет има извинение да те докосва тук, тук и там... Ах! Нека той (или пък ти, зависи как сте решили да го изиграете) ти обясни, че трябва да ти направи контролен преглед, който идва със страничен ефект – разтърсващ оргазъм.

►►► 10-те най-популярни еротични фантазии на жените

Откъсване на цветенцето

Понеже за повечето хора загубата на девствеността е била болезнен/срамен момент от живота им, би било забавно да пресъздадете събитието. Но този път то ще бъде чувствено, зашеметяващо и с щастлив край. Разбира се, пренебрегваме факта, че твоето цвете вече е откъснато. За да си върнеш спомените, можеш да пуснеш някоя песен от тийнейджърските си години, да облечеш ученическа унифрома, да се вържеш на две невинни плитки и каквото поискаш още. Важното е отново да усетите невероятното желание от едно време, защото няма нищо по-страстно от тийнейджърската любов, опиянена от бушуващите хормони.

Учител по йога

Няма значение дали си гъвкава или не. Ако така или иначе ходиш на уроци по йога, пробвай да покажеш научените пози на партньора си. Но задължително се съблечи чисто гола преди това. Даже да не можеш да го направиш, пак се съблечи и вирни дупе във въздуха, гордо обявявайки, че това е позата „Обърнато куче“. Все едно, важното е да си без дрехи и да застанеш в нестандартна позиция. Всичко останало ще дойде от само себе си.

Крале и кралици

Може и да не намираш принц Уилям за секси, но какво ще кажеш, ако самата ти изиграеш принцесата? Няма по-секси фантазия от това, прави ли сме или да?