9 секс навика, които да започнеш на 20

Не съсипвай сексуалния си живот!

 
 

Виж кои секс навици трябва да придобиеш още в 20-те си години!

1. Не се поддавай на изкушението да имитираш оргазъм. Изкушаващо е, когато той ще свърши всеки момент, а ти си на светлинни години от оргазъм, просто да изимитираш един! Предупреждаваме те - всеки фалшив оргазъм е равен на седем години лош секс (добре де, малко засилихме нещата, но да изпускаш оргазъм си е чисто престъпление)! 

Галерия: 11 соло секс пози за жени (които обичат...

Виж всички снимки

2. Мастурбирай. Това е от съществено значение, за да разбереш какво ти харесва в леглото. Остани насаме със себе си и експериментирай, пробвай кое ти доставя удоволствие, определено ще подобриш сексуалния си живот.

3. Ако партньорът ти не може да те накара да стигнеш до оргазъм, кажи му (или му покажи) как да го направи. Не се притеснявай да си поискаш (още повече, когато става въпрос за оргазъм)! Момчетата харесват момичета, които умеят да навигират :) 

►►►ВИЖ ТУК: 13 мъжки мисли, когато иска да стигнеш до оргазъм!

4. Ако той откаже да използвате презерватив, може да станеш и да си излезеш. Никакъв секс не е достатъчно добър, за да си заслужава две параноични седмици тестове и прегледи, на които трябва да се подложиш.

5. Хубаво е при всяка нова връзка да помолиш гаджето ти да се тества за полово предавани инфекции. Колкото и да ти е неудобно, това е от голямо значение. 

6. Спри да се притесняваш за перфектната поддръжка там долу. Ако държиш на това - добре, но дори и да не си идеално гладка по всяко време, помисли за растителността на мъжката интимна област. По-спокойна ли се чувстваш?

Галерия: Промяната на интимната прическа през годините

Виж всички снимки

7. Отърви се от всички срокове и дати, които си поставяш! Това, че трябва да си легнеш с някой след първия месец от връзката е само глупаво правило, което няма никакъв смисъл. Прави нещата така, както ги чувстваш!

8. Не прави нещо само, защото си мислиш, че така трябва. Да, може всичките ти приятелки да са пробвали анален секс, но ти не искаш нищо да се промъква в отвора ти! 

9. Кажи НЕ, ако не ти се прави секс или промени решението си, дори вече да сте започнали. Не се поддавай на молби, пазарене или заплахи. Имаш свободата сама да решаваш кога си в настроение за секс и кога не ти е до това! Ако гаджето ти продължава да настоява, значи не е мъж, който те заслужава!