9 мисли за секса, които той не смее да ти сподели

Повечето мъже имат тайни желания и фантазии, които понякога се притесняват да споделят. Ето някои общи случаи, за които може би не знаеш.

 

Повечето мъже имат тайни желания и фантазии, които понякога се притесняват да споделят. Ето някои общи случаи, за които сме сигурни, че не знаеш.

     1. Научи го

Ако и двамата сте уморени вече от ситуацията, в която в три сутринта сте много далече от оргазъм... е, време е да поемеш нещата в свои ръце. В буквален смисъл! Покажи му какво ти харесва (и как точно ти харесва!). Повярвай ни, той ще бъде много внимателен ученик и това ще е най-добрата инвестиция в бъдещите ти оргазми.

Секс навиците на различните зодии, виж в галерията по-долу:

Галерия: Секс навиците на различните зодии

Виж всички снимки

►►► Безшумен секс: 5 удобни пози

     2. Дайте си обратна връзка

Това е в доста тясна връзка с предишното... Кажи му какво харесваш и какво не. Това е доста добър начин да спреш опитите му да ближе ухото ти (и това да те побърква) – затова просто кажи, че преди ти е харесвало, но сега имаш други – по-любими неща. Положителната обратна връзка винаги е вдъхновяваща. И не се срамувай да изразяваш желанията си с думи.

     3. Мъжете обичат с очите си

Не е нужно да носиш красиви и специални дрехи всяка вечер (но ако имаш желание – не се колебай да го правиш). Добра идея е ако започнеш да правиш малки и неочаквани неща, като например да сложиш огледало пред леглото, така че и двамата да виждате какво се случва. Особено ако наистина ви харесва...

     4. Спонтанност

Удобно е да си планирате секс, но не бива да се отказвате от внезапността. Например, можете да опитате нова поза, играчка или нещо друго, което ви се струва вълнуващо.

Твоят възбуждащ хороскоп на секс играчките, виж в галерията по-долу:

Галерия: Твоят възбуждащ хороскоп на секс играчките

Виж всички снимки

►►► Мъже отговарят на твоите секс въпроси

     5. Неочаквани действия

Изненадай го! Движи се по различен начин, използвай ръцете си, направи неочакван завой в обичайната си позиция... Не се страхувай да експериментираш!

     6. Бъди дивачка (поне малко)

Силни стонове, пъшкане (но не травматично!). Събличане на дрехи, леко драскане – всички средства са добре дошли, за да събудиш звяра в него. Просто се увери, че и двамата разбирате къде е тънката линия между „леката и приятна животинска закачка“ и „жестоката дивачка“ (която да си признаем - малко плаши).

     7. Не прави нищо

Понякога може да се проявяваш по-активно, особено ако по принцип не си. А понякога просто не прави нищо... Остави се в неговите ръце... нека се развихри той.

     8. Садо-мазо

Както се оказва след излизането на първата част на филма „Петдесет нюанса сиво“, повечето мъже мечтаят за това, колкото и да не е за вярване. Затова обсъдете какво искате и двамата, задайте границите помежду си и ги следвайте!

via GIPHY

     9. Обсъдете фантазиите си

По правило мъжете не са склонни да обсъждат своите скрити желания, страхувайки се, че това ще ги направи уязвими. Но ако започнете разговор в подходящия момент, той ще ти бъде благодарен накрая. Удобен начин за начало на разговора е да започнеш със собствените си фантазии.