9 факта за женския оргазъм, които изненадват мъжете

Женският оргазъм звучи като сложно, красиво и вълнуващо пътешествие!

 
 

Мъжете могат само да ни завиждат за оргазмите!

Според статистиката истински оргазъм не получават всички жени, а средно една от четири. Опитваме се с големи усилия да коригираме тази статистика, като непрекъснато публикуваме експертни съвети и говорим за опита на тези, които са намерили път към интимното щастие. Защото, ако това се случи, мъжете наистина ще ни завиждат!

Галерия: Какви са мръсните ти сексуални желания според хороскопа

Виж всички снимки

9 факта за женския оргазъм, които изненадват мъжете 

1 – Жените са надарени с неразбираема, магическа способност да продължат веднага след първия оргазъм и да се чувстват като нови. Не им трябва дори малка почивка!

2 - Не искат да спят след оргазъм, нито да изпият чаша топло мляко с мед. Те са готови да изпият три чаши с кафе, може веднага да започнат да обсъждат почти всичко, което им се е случило през последния месец, плановете за следващия ден, за по-следващия и за останалата част от живота! От къде идват всички тези сили???

►►►ВИЖ ТУК: 8 причини, заради които той иска да имаш оргазъм!

3 – Женският оргазъм звучи като сложно, красиво и вълнуващо пътешествие. Ако се изгради схема на мъжкия начин, по който се достига оргазъм, тя просто ще бъде права линия, която върви нагоре и нагоре, а след това рязко пада до нула. Женският оргазъм прилича по-скоро на развиващо се действие с три мини кулминации, пролог и вмъкнати новели на тема „Чакай, възглавницата ми пречи“.

4 – Жените имат толкова много разновидности на оргазма, просто цяло меню! Ако сравним секса с вечеря, мъжете могат просто да си поръчат ястие, а жените да отидат до шведската маса. И това е страхотно!

5 – За оргазъм дори не е задължително да участва вагината. Това е още по-изненадващо. При мъжете всеки оргазъм е свързан с пениса, докато жените могат да получат клиторен оргазъм или дори при стимулиране на гърдите. Ние не разбираме как.

►►►ВИЖ ТУК: Какво да направиш, за да получиш оргазъм!

6 – Може да продължи доста по-дълго от мъжкия, толкова, колкото половинката ти да стане, да пие глътка вода и да си поеме въздух, докато ти все още се намираш в неизследвани светове!

7 – Наистина ли жените могат да достигнат до оргазъм докато спортуват? Това се казва да съчетаеш полезното с приятното! Ако съществуваше такава способност при мъжете, това щеше да бъде голям мотиватор за редовни посещения във фитнеса.

Галерия: 5 пози от Кама Сутра, при които той...

Виж всички снимки

8 – Факт е, че оргазмът при жените може сериозно да заблуждава. На път е да дойде ....но уви. Жените сякаш са на сафари в пустинята – движат се нагоре и надолу, а понякога колата е на косъм да се обърне и едва ли може отново да се върне на пътя. Това вече не ни харесва.

9 – Защо да се отказвате от своето удоволствие? Мъжете не обичат да спират, преди ти да си готова, а и не трябва. Не трябва да се примиряваш с това, което имаш или да имитираш оргазъм. Трябва да има гаранция че той наистина ще настъпи. Винаги.