8 зловещи фантазии за отмъщение на най-гадния си бивш

Ние ги измислихме, така че ти не се налага да си блъскаш главата.

Може да ти е изневерил пред очите на всички. Може просто да си бясна, че си загубила месеци да го направиш човек, а той те е зарязал, защото иска въздух. Освободи се от гнева, представяйки си някой или всички от следните сценарии, които подбрахме за теб. А и също малко за нас.

© iStock

1. Мисията ти да излизаш с много успешна звезда – спортист от любимия му спортен клуб – е успешна, и ти седиш в ложата, пиеш шампанско, докато новото ти гадже е на терена. О, и е хубав, и богат.

2. Срещаш се с негово копие.

3. Срещаш се с негово копие, но по-висок.


Най-абсурдните забрани от страна на бившия

Вижте повече

Най-абсурдните забрани от страна на бившия

Не яж, не плачи, недей да четеш книги!

4. Абонираш го за брошура на голям магазин за хранителни стоки и подновяваш грижовно абонамента всяка седмица, да не стане грешка.

5. Пишеш книга за вашата връзка, която става бестселър, правят я на филм, ти си сценарист, а ролята на бившия е поверена на Зак Галифанакис.

6. Сладко е как той най-накрая е повишен, а ти кандидатстваш в неговата фирма и направо те правят директор. Ден по-късно го освобождаваш от работа заради некомпетентност.

Скъпи Facebook, моля те спри със спомените с бившия

Вижте повече

Скъпи Facebook, моля те спри със спомените с бившия

Алгоритъмът ти трябва да е достатъчно умен, за да знае, че го зарязах, така че…

© iStock

7. Купуваш апартамента, в който живее под наем, и го гониш...без предизвестие.

8. Ставаш гадже с най-добрия му приятел и малко по-малко намаляват срещите им, когато се жените, го каниш, само за да го видиш как още си седи сам (коя ще го вземе?), а ти заминаваш на сватбено пътешествие на екзотичен остров и си най-щастлива на земята.

Сексът с бивш: обнадеждаващ или безнадежден?

Вижте повече

Сексът с бивш: обнадеждаващ или безнадежден?

Да си легнеш с бившия ти, изглежда лесно и напълно безвредно забавление и може би дори малко по-възбуждащо, отколкото когато бяхте заедно. Истината обаче е, че...