8 трика за страстен и тих секс

Не, не е вярно, че ако в даден момент сте отседнали при приятели или роднини сексът е тотателен мит!

 
 

Не, не е вярно, че ако в даден момент сте отседнали при приятели или роднини сексът е тотателен мит!

Винаги и за всичко си има начини! Така е и със секса - винаги има начини да го правите дори и на "най-неудобните места", е, разбира се, ако това не включва публично място. Все пак сте добре възпитани!

Как изглеждат жените по време на оргазъм, виж в галерията долу:

Галерия: Как изглеждат жените по време на оргазъм

Виж всички снимки

►►► Безшумен секс: 5 удобни пози

1. Пуснете си музика

Тя винаги може да скрие повечето стонове и въздишки, така че никой да не ви чуе... Е, пуснете музиката и се заемете с приятната част.

2. Избирайте пози, в които сте лице в лице

Тогава ще можете да общувате без думи - а само да се целувате и да се гледате в очите... И това ще бъде напълно достатъчно! (А и в тази поза ще бъде по-лесно и за двама ви при нужда да си запушите устите).

3. Ако използвате секс играчки - то нека са безшумни

Чудесен вариант за разнообразяване на секса в мълчание е включването на секс играчка, която не вибрира и не издава звучи, огласящи цялата къща.

4. Възглавници

Първо, удобни са да лежите върху тях и второ - вършат чудесна работа за запушване на устата, ако сте в кучешката поза.

5. Преместете се на пода

Ако самото ви легло е прекалено шумно, тогава няма какво да се чудите! Вземете най-мекото одеяло, което можете да намерите в стаята, разстелете го на пода и се отдайте на тихи и горещи удволствия!

6. Банята

Течащата вода скрива повечето звуци. Само не забравяйте, че там може да е хлъзгаво. И със сигурност не е добра идея да се затваряте в нея за половин час сутринта! Двамата! И е подозрително, и все някой ще ви види, и няма как да се размине без някой да иска да я използва...

7. Останете си вкъщи

Ако наистина ви е трудно да правите спокоен секс в пределите на дома, в който сте наясно, че има още хора, които биха могли да разберат какво правите... Радвайте се на докосванията си под завивките, докато болшинството от обитателите на къщата не решат да излязат, а вие да останете насаме за малко поне. 

8. Орален секс

Изобщо не е необходимо да правите секс, ако обстоятелствата не го позволяват. Оралният секс е също толкова добра идея, а и е приятен, и звуците от него са значително по-малко, по-лесно контролируеми и по-тихи.