8 типа мъже, на които няма да устоиш

Така или иначе няма да устоиш на този тип.

 
 

Някои мъже имат неустоима притегателна сила!

Той не е твой тип. Ясно е, че нищо няма да излезе. Въобще не си планирала да започваш връзка. Ти не си такава, ти чакаш трамвая. Има ли още аргументи против? Забрави. Така или иначе няма да устоиш на този тип. На който и да е от тези типове, ако изведнъж се изпречи на пътя ти.

Галерия: Най-сексапилните мъже с татуировки

Виж всички снимки

Непоправимият романтик

Уточнявам: последният истински романтик, а не онова тънкокрако недуразумение с кокче, което ще те покани да пиете кафе в хипстърски парк. Защото после същото това недуразумение ще ти предложи брак. Е, не точно в парка на първата среща, но можеш да не разчиташ на втората среща. Днешните мъже са престанали да си губят времето с такива глупости. Среща – статус „обвързан” – покупка на спалня от Икеа – ето това е любовта. Така че ако се натъкнш на рядкосрещания истински романтик, няма да му устоиш за нищо на света.

Мрачният гений

Страшен тип! Той не е като всички, а това означава, че никой не го разбира. Само ти (ще си го помислиш, а той няма да започне да те разубеждава). Ами ако никой не го разбира, той явно е нещастен. Тоест от една страна ти му се възхищаваш като на свръхчовек, а от друга, му съчувстваш като на пребито и гладно мръсно коте. Бинго!

►►►ВИЖ ТУК: 10 неща, които карат мъжете да се влюбват в нас!

Богатият Буратино

Най-прекрасното нещо в днешните богатички Буратиновци е това, че не можеш да отгатнеш колко точно са богати, докато сами не ти разкажат за това. Адекватните млади милионери външно по нищо не се различават от бедните хипстъри. А неадекватните не ти трябват, освен ако не си тръгнала на лов за мъжки състояния, разбира се. Но ако изведнъж всичко се подреди супер, то кой би устоял? Точно, никой.

Лошото момче

Истински мачо! Не е като тези слабаци, които не държат нищо по-тежко от айфон в ръцете си! Лошото момче с лявото си круше може да разбие на парчета двигател на мотор, автомат Калашников и нечия долна челюст. Тоест това е ужасно, разбира се, но тази вълна от тестостерон е свалила много от предшествениците ти. Най-вероятно и ти няма да устоиш.

►►►ВИЖ ТУК: 10 сигнала, че си имаш работа с женкар!

Истинският джентълмен

Ах, мистър Дарси сякаш е оживял! Какво ще кажеш? Да, точно нищо. Разбирам те.

Смелият рицар

Благородният защитник на всички унижени и онеправдани, със смели и чисти помисли. Мислиш, че не са останали такива? Ето къде се крие тайната: защо си мислиш, че жените са готови да живеят с лекари, които никога не са си вкъщи? Или с ветринари, които също никога не се прибират, но пък затова у тях има стадо болнави котки и кучета? Или... разбра.

Галерия: Как биха изглеждали Дисни принцовете, ако бяха истински...

Виж всички снимки

Грижовното татенце

Забележи – не татко, а точно татенце. Нежно, любящо, грижовно и отговорно татенце на две очарователни дечица на непоносима възраст. Непоносима, защото не можеш да изтърпиш крясъците им повече от половин час, а той може. Той въобще може всичко: да играе, да се разхожда, да лекува, да храни и безспир да отговаря на глобалните въпроси от типа на „Защо тревата е зелена?” и „Кой е по-силен Дарт Вейдър или тиранозавъра?”. Вече си си го представяла в ролята на татко на собствените ти деца? Честито, вече си хлътнала! Нима нито за секунда не си се замисляла защо този прекрасен баща в същото време не е нечий мъж, а?

Казанова

Опасен тип! Казанова е идеалният мъж. Той е онзи, който ти е нужен, и ти го разбираш веднага. След това, разбира се, ще ти стане ясно: работата не е в това, че той толкова ти подхожда, а е в това, че до преди теб той се е срещал със стотици жени. За него не представлява никаква трудност да изиграе перфектния „прекрасен принц”, който ти е нужен точно на теб. При това той ще е напълно искрен: именно сега има намерението да те направи напълно щастлива, защото те обича искрено и ще го прави до края на живота си. В неговата координатна система – три месеца. Но ти, разбира се, няма да му устоиш.