8-те зодии, които не са съвместими

8-те зодиакални знака, които не са съвместими и отношенията помежду им са почти невъзможни.

 

Всеобщото мнение е, че трудностите във взаимоотношенията се появяват веднага след сватбата... Но експертите са категорични, че ако си наясно със зодиакалните сходства и различия, тогава неприятностите могат да бъдат избегнати.

Телец и Стрелец

Двойката Телец и Стрелец може да се опише с две думи – пълна противоположност. Ако самоувереният Телец знае точно какво иска в живота си, то замечтаният Стрелец постоянно търси приключения и е в непрекъснато търсене на своето призвание. Телецът изглежда изключително скучен и предпазлив в очите на своя партньор, а Стрелецът – непреклонен и леко инфантилен. Но най-големият минус в отношенията им е постоянната проява на недоверие. Тя се ражда от необузданата ревност на Телеца и любовта към свободата на Стрелеца, който много мрази ограниченията.

via GIPHY

Овен и Скорпион

Около тях всичко е една огромна... вихрушка. Там постоянно хвърчат искри, шрапнели, стрели (на любовта и не само), и всички останали атрибути и химични реакции, за които се сещаш. Но за съжаление често всичко това няма абсолютно нищо общо с любовта в чистата й форма. В случая става дума по-скоро за съперничество и желание за надмощие над другия. Затова в тези отношения никога няма да възтържествува хармонията – забързаният и упорит Овен няма да иска да отстъпи на хитрия и хладнокръвен Скорпион, който от своя страна, също няма да даде крачка назад. Ако все пак (поради някоя вселенска сила) единият се подхлъзне, то веднага другият ще се възползва от тази ситуация, за да го подчини. Накратко, това си е класически пример за принципна диктатура.

via GIPHY

Козирог и Близнаци

Единствената обединяваща черта на тази двойка е безкрайната любов към парите.

via GIPHY

Ето защо, ако решиш да се заемеш със собствен бизнес, сега вече знаеш точно от кого можеш да поискаш помощ. Но в този случай е редно да забравиш напълно за романтичните взаимоотношения, особено ако не искаш да попаднеш в момент на постоянни караници и скандали. Освен това, Козирозите и Близнаците имат напълно противоположен начин на живот. Какво имаме предвид?! Козирогът предпочита да се разположи удобно на дивана у дома и да гледа телевизия, а след това да се отнесе в страната на мечтите (или иначе казано - сънищата). Близнаците пък, обожават купона, лягат си късно и се събуждат директно за вечеря.

Рак и Водолей

Победителите в категорията „обречена връзка“.

via GIPHY

Ракът и Водолеят не само,че не могат да установят близки отношения, но при тях дори и запознанствата не се препоръчват. Водолеят е олицетворение на свободата. Той няма да я размени за друго (дори и да става въпрос за любовта на живота му). А Ракът, от своя страна, е готов да даде всичко от себе си за семейството и брака. В крайна сметка подобни напълно различни възприятия за живота няма да донесат нищо добро в тази връзка. Водолеят неволно ще смаже мечтите на Рака за дългосрочното им бъдеще и ще го накара да се почувства напълно луд, а Ракът ще изпадне в необуздана ревност. Ако не искаш да прекараш по-голямата част от живота си в постоянни кавги, разногласия и конфликти, тогава помисли внимателно, преди да навлезеш в такава връзка.

Лъв и Риби

Това е една от най-нестандартните двойки. Лъвът е истински ловец и завоевател, и често точно това е причината за желанието му да се среща с недостъпните Риби. И щом това се случи и Рибите вече са в очарователния плен на Лъва - е, той вече няма интерес. Връзката приключва веднага, след като Лъвът постигне целта си. Друга пречка при тази двойка са напълно различните характери: Лъвовете обичат вниманието, големите компании и забавленията, а Рибите - те ще предпочетат релаксиращия престой у дома и гледането на телевизия. Ето още една причина за неразбирателствата помежду им. В крайна сметка се оказва, че е факт, че и двамата не биха се чувствали добре и раздялата ще бъде неизбежна.

via GIPHY

Овен и Дева

В началото може да изглежда, че са създадени един за друг. Но това е само на пръв поглед. След първоначалната им любов и страст преминават в друга фаза, в която връзката им ще се пропука по шевовете. И причината за това най-често е, че са с коренно различни представи и възприятия за живота. Девите не могат да приемат прекомерна форма на егоизъм, липса на внимание и топлина от страна на половинката си, а на Овена му липсва щедрост и подкрепа. В даден момент, ябълката на раздора би могла да се окаже  - финансова. Финансите са основният решаващ фактор във взаимоотношенията между двете зодии. Девата е твърде пестелива, защото се страхува да не остане без поминък, а Овенът обича да пръска пари за всякакви глупости. Резултатът е продължаващи скандали и липса на разбиране.

via GIPHY

Риби и Везни

Oтново Риби на хоризонта и отново лош късмет... Този път с Везните. Въпреки любовта към красивото и на двете зодии, те са абсолютно несъвместими. Щедрите Риби са измъчвани от комерсиализма и благоразумието на Везните, което ги прави моментално разочаровани от избора си. След това те започват да търсят друг, по-подходящ партньор. Най-често тези взаимоотношения приключват с предателство и не траят повече от две години.

via GIPHY

Скорпион и Близнаци

Е, истински фатален съюз! Партньорите в него носят един на друг само страдание и разочарование. Близнаците са твърде независими, за да приемат ревнивото и недоверчиво отношение на Скорпиона. В тази двойка не би могло да се говори за каквато и да била хармония, защото най-често при Скорпиона и Близнаците времето във връзката преминава в определяне на това кой е по-велик. Е, и както се случва в класическия сценарий, никой не е склонен да отстъпи, което всъщност накрая води до логичното прекъсване на отношенията.

via GIPHY