8 сигурни метода да откажеш сладкото завинаги

Виж двете работещи диети за захаролици!

 
 

Непреодолимото влечение към сладкото е главното препятствие на милиони жени по целия свят по пътя към идеалните пропорции.

Рано сутринта си първа на опашката за пресен кроасан, почивката за кафе без две-три бонбончета за теб си е чиста загуба на време?  Просто неуважение е да кажеш не на парчето празнична торта по случай рождения ден на колегата ти (нищо че е третото за тази седмица)? Ако това се отнася за теб, е време да се запишеш в списъка на „сладкохолиците”.

Но как да се бориш със захарната зависимост? Избрахме два от най-популярните метода, разработени от известни диетолози. Тези съвети могат да станат отлични помошници в борбата със сладкия враг.

Някои хора с години се опитват да спрат да пушат, но това е пълна глупост в сравнение с това да оставиш бонбонките и пастичките! Но ние знаем проверени методи за борба със сладкото.

Избери си този, който е най-добър за теб, и го приложи в борбата с килограмите.

Галерия: Диета номер едно: Методът на Ен Ричи

Виж всички снимки

Галерия: Диета номер две: Методът на Дж. Дж. Върджин

Виж всички снимки

5 навика от които не знаеш, че трупаш килограми!

С напредване на възрастта, метаболизмът ти се забавя и не знаеш какво да направиш, за да спреш този процес. Проучвания показват, че средно на година жените качват по около килограм, което ще рече, че когато станеш на 50 години може да си с 20 килограма отгоре. Но има начин да забравиш за този процес и да запазиш метаболизма си в нормалните норми.

Галерия: Tвоят цветен хороскоп според зодията ти

Виж всички снимки