8 правила за съжителство с жена. Мъже, внимание!

Останалите 859 ще си му ги кажеш сама.

 
 

 Останалите 859 ще си му ги кажеш сама.

Как жените от различните зодии се държат като съпруги - разбери от галерията долу

Галерия: Как жените от различните зодии се държат като...

Виж всички снимки

►►►Трите черти на прекрасните отношения

Многократно сме ти разказвали колко гъвкав трябва да е мъжът, за да оцелее (щастливо) до умна и красива жена. Наложил се е такъв стереотип, че мъжът цени най-много на света независимостта си, свободата и съществуването си, като единствен екземпляр в комплект с ключовете от ергенската му квартира.

Но, не можем да пренебрегнем факта, че много представители на силния пол нарушават този стереотип и общоприетите правила на играта и не изпитват никакъв ужас при мисълта, че в дома им се е заселила говореща жена от кръв и плът. Точно за този пораженски слой от обществото даваме насоки как да оцелява, по възможност – мирно и тихо.

1. Той не трябва никога да рови в личните й вещи и да вдига скандали, ако тя реши да порови в неговите. Да, не е справедливо, но така е устроен светът. Жените сме тайнствени същества и искаме да си останем такива. А най-лошото, което може той да направи, е след подобно вмешателство да започне да задава въпроси: „О, това нов вибратор ли е?“ Крайно време е да разбере, че у дома жената е или домоуправител, или никой. По-скоро – първото.

2. Да не задръства хладилника с бира и сладолед, когато тя е на диета, а той – не. Изобщо, най-добре е в такива моменти той да се храни по ресторанти, в приятели или където реши, преди да се прибере вкъщи. Само да не забрави да си вземе ментови дъвки, защото тя ще усети миризмата на пържоли и кифлички и тогава тежко му. Защото изтезанията са забранени от Женевската конвенция.

3. Трябва да купи голямо легло. Изследователи от катедрата по социология на университета в Кьолн са направили забавен експеримент: оборудват различни брачни спални с камери (безсмислено е да се търсят резултати в XXX сайтове: самите камери се включват, когато двамата не правят неприлични неща).

►►►Златното правило: чисти отношения и мръснишки секс

Получените кадри са редактирани и излъчвани в забързан режим, в резултат на което става ясно, че примерни съпрузи, заспали в прегръдките един на друг, в рамките на пет минути започват да водят ожесточена борба за територия. И дори в реално време движенията на спящите тела да бяха почти незабележими и сякаш произволни, при бързо превъртане изглеждат като взаимно агресивно ритане, бутане и борба, за което дори ти би се обадила в полицията. Колкото по-тясно е леглото, толкова по-сложни и енергични са военните действия.

Събуждайки се сутрин, самите ние не помним и не осъзнаваме случилото се, но нашето отмъстително подсъзнание ... О, то не забравя нищо!

4. Да не стърчи вкъщи по цял ден (на първо време). Възможно е в началото да сте толкова добри и интересни един на друг, че дори едно-единствено излизане до магазина да бъде възприето и от двамата като бедствие. Но колкото и да ви харесва това в първите дни от съвместното съжителство, имайте предвид, че точно тогава се определят стандартите и правилата на съвместния живот. И ако той не намери веднага моралната сила в себе си да си спомни колко важни неща има в града тази вечер, то след няколко месеца ще трябва да се бори за свободата си на движение, обяснявайки: „Не съм те разлюбил, не си ми омръзнала, не излизам с друга... Не съм уморен...“

►►►Запомни това преди да започнеш нова връзка

5. Да не я кара да проси пари за дома. Да измъкнеш пари от ближния си, е уникален процес, защото той дразни еднакво и искащия, и даващия. Но, понеже по някакъв начин трябва да се управлява общото домакинство, най-разумно за него е да сложи достатъчна сума пари на място, което тя знае.

6. Страстта не може да бъде нито по календар, нито по часовник. Много е важно пациентите с епилепсия да се придържат към строг режим на живот и да ходят, ядат и лягат в едни и същи часове. И така, кой от вас двамата е с епилепсия? Ако никой, тогава е препоръчително да изхвърлите графика за секс в кофата веднага. Ясно е, че когато жената е достъпна по всяко едно време, когато на мъжа му се прииска секс, той започва да пълзи с влюбен поглед към нея – примерно във вторник и петък, е в неделя – веднага след като тя си отвори очите.
Което не е изненадващо, тъй като мъжкото тяло обича да работи като швейцарски часовник във всичките си области. Но по този начин той рискува жената да остане малко разочарована и много тъжна. Защото при нас всичко е различно. Хормоналният ни цикъл непрекъснато пренарежда хормоналната картинка, като се фокусира само частично върху лунните фази.
Пиковете на възбудимост са разпръснати в биографията на жената на случаен принцип, образувайки причудливи диаграми, които могат да бъдат предвидени само приблизително. И двамата трябва да сте доволни, така че мъжът нека изчака момента, в който ти ще си в явно палаво настроение.

Как да го възбудиш според месеца му на раждане - виж в галерията долу

Галерия: Как да го възбудиш според месеца му на...

Виж всички снимки

7. Ако живеете в неговата къща, той трябва на всяка цена да избягва думите „моят дом“, а ако сте у вас – „твоят“. Докато не измислят свръхточен кантар, който да може да измерва обидата, така и няма да стане ясно кое е неприятно за жената – когато мъжът постоянно напомня, че тя му е на гости, или когато той не спира да повтаря, че той й е на гости.

8. Той никога, ама никога, не бива той да прави забележки заради неразборията вкъщи. Ако той имаше нужда от чисто бельо, не би довел момиче в къщата, а щеше да си купи нова пералня. И да бъдем откровени – когато се запознахте, бельото беше последният му проблем. Защо сега това да се е променило?

Всички жени сме различни. Някои с искрено удоволствие готвят, чистят и полират всичко, което го дразни в начина им на живот. Други го правят без суетене, но някак бързо и неусетно. За трети поддържането на реда в дома е толкова лесно и естествено, колкото летенето за пингвините. Да разлее тя кафето си, да остави стъпки в банята, да й падне пепелта от цигарата на килима – това са свойства, типични за гениите. Защо трябва той да се кара за дреболии? Може да й каже понякога нещо, но само, ако самият той бръмчи из къщата, като неуморна пчеличка през цялото време. И понеже сме сигурни 90%, че не го прави, трябва да сме справедливи – не е редно да ти прави забележки за безпорядъка.

Дори мъжът да осигурява почти целия месечен бюджет, жената винаги ще държи последния коз: "А къде ми е тогава домашната помощница? О, нямаш пари за подобно нещо? Ами, радвай се, че съм до теб и си мълча, дори миналата седмица ти измих чашата, която ти заряза така безцеремонно на масата". Това е грубо обобщение на всеки логичен дебат по тази тема.

Така че, ако има сериозни проблеми в областта на чистотата и реда, по-добре мъжът да наеме помощница, която ще идва поне веднъж седмично. Колкото и да му струва този лукс, инвестицията ще се изплати.