8 неща, които мъжете биха предпочели пред секса

„Да, мъжете само за секс мислят“, казват някои дами. Да, ама не!

 
 

„Да, мъжете само за секс мислят“, казват някои дами. Да, ама не! 

Нашият автор признава, че мъжете често си търсят извинения да се измъкнат от обятията на най-привлекателната и любима жена, за да:

1. Поспят

Едва ли ще се намери и един мъж, който ще си признае най-честно: „Не, благодаря! Предпочитам да ида да подремна, вместо да правя секс с любимата.“ Но тези, които учат за изпити или се скъсват от работа, знаят какво е да трябва да си подпират клепачите с клечки. Дори когато им се иска и са в леглото с любимата жена и просто заспиват.

Галерия: Как да го възбудиш според месеца му на...

Виж всички снимки

2. Похапнат

Сексът е физическо натоварване, а гладна мечка хоро не играе. Ако стомахът къркори, мъжете мислят за пица, а не за секс.

►►► Виж тук как да му отговориш, ако ти изпраща смесени сигнали!

3. Помастурбират

Ако трябва да сме честни, сексът изисква усилия, време и внимание към партньорката. За подобни неща не винаги има време и желание. Понякога е по-лесно и бързо да си удариш една злобарка, да се обърнеш на другата страна и да заспиш. Не е бляскаво и не е секси, обаче понякога за оргазъм не са нужни сложни изпълнения.

4. Да имат пари, вместо секс

Ако могат да избират между: пари, колкото са нужни или секс, колкото им се иска, какво биха избрали мъжете? Не е задължително да е секс.

Галерия: 10 типа ергени и техните лоши качества

Виж всички снимки

5. Да получат минет

Не е толкова от егоизъм. Просто понякога мъжете предпочитат една свирка, без да дават нещо в замяна.

6. Да полежат и да погледат телевизия

Може да е болен или уморен, или пък просто да предпочита да си полежи на дивана и да погледа телевизия, вместо да прави секс.

►►► Виж тук защо мъжете не разбират жените!

7. Да покара вертолет

Знам, че звучи странно, но секс сме правили и друг път. Много е приятно. Но вертолет никога не съм карал. Представи си, че ми падне случай да покарам вертолет, но аз ще откажа, защото ще правя секс точно сега.

Вероятно пилотите на вертолет ще изберат секса. Не знам, никога не съм карал вертолет.

8. Да напишат коментар под статията, че този списък е тъп и цялата мъжка аудитория на „Космо“ се състои от богове на секса и е винаги готова за велики сексуални подвизи, а авторът на статията е импотентен смотаняк.

Ами, не. Най-обикновен мъж.