8 неща, които да очакваш от секса за една нощ

Какво трябва да прави (или пък да не прави) той, за да остави у теб само приятни спомени?

 
 

Ти си дяволски привлекателна, той е дяволски привлекателен, вие искате да прекарате няколко часа заедно и да се разделите завинаги.

Какво трябва да прави (или пък да не прави) той, за да остави у теб само приятни спомени?

Галерия: 5 креативни пози за секс в хотела

Виж всички снимки

1. Да не те запознава със съседите
Вие се приближавате към апартамента му и двама негови съседи стоят на стълбището. Как трябва да постъпи правилният мъж за една нощ? Да каже: „Здравейте, това е (твоето име)“ - и да отключи вратата на апартамента. Ако той реши да те запознае с близките си, по време на разговора ти със сигурност ще загубиш всякакво желание за секс. Ако пък, мълчейки, твоят партньор за една нощ те вмъкне в леговището си, зрителите може да си помислят, че си момиче на повикване. Ужасно!

►►► Виж тук какво мислят жените от секса за една нощ!

2. Да почисти стаята
Ти едва ли очакваш, че мъжката му квартира ще блести от чистота, но и на вчерашните му чорапи мястото им не е под леглото, а пицата от миналата седмица – дори не трябва да е в кофата за боклук, а в контейнера, и то отдавна.


3. Да използва презервативи

Дори той да е бил сигурен, че никога през живота си няма да доведе жена за една нощ, то е длъжен да се погрижи за предпазните мерки. Не ти (макар че в твоята чанта най-вероятно ще се намери нещо за всеки случай!), а той! Ако не е помислил по въпроса и ти предлага да правите секс без презерватив, най-добре е да смениш дома му с някой приятен бар. Ти. Без него.

Галерия: Секс пози за мръснишки секс (18+)

Виж всички снимки

4. Да не се надява на взаимен орален секс
Често жените не искат да отговарят с взаимност на ласките с език. Ако е поискал да ти достави това удоволствие, в крайна сметка си е лично негова работа, но той ще се зарадва, ако ти му предложиш да си смените ролите. Но пък ти ще го направиш, единствено и само когато решиш, че го желаеш.

5. Не се прави, че нищо не се случило, ако той няма ерекция


Времето си минава, а той така и не може да се възбуди, не си струва да прекратиш всичко и да заспиш разстроена. Той, разбира се, може да каже: „Ето сега всичко ще бъде наред“ - но само по себе си няма да бъде наред. Или: „По-рано не ми се е случвало такова нещо“ - кого лъже той? Най-добрият начин да се излезе от тази ситуация е да предложиш друга поза или да го стимулираш, та нали вие не сте тук просто, за да се въргаляте между чаршафите?

►►► Виж тук 11 знака, че е само секс за една нощ!

6. Да ти каже къде какво се намира
На теб, разбира се, нищо не ти пречи да го попиташ къде е банята и може ли да пиеш вода от чешмата, но, признай, че е къде-къде по-приятно, когато самият той ти разкаже за дома си.

7. Да не планира продължение
На него му е харесала нощта с теб и му се иска да продължи и на сутринта? Ако и двамата сте разчитали на еднократна среща, а и ти самата не планираш продължение, с този въпрос той моментално ще развали всичко. Такива неща е най-добре да се обсъждат през деня, ако все пак един от двама ви реши да позвъни на другия.

8. Да не те гони моментално от дома си
Мъжете често развалят последния момент преди раздялата, защото не знаят как да изпратят прилично жената вкъщи. „Не е ли време да си тръгваш?“ и „Вече е късно, отивай си“ - не са предложения, а истински обиди. Галантният кавалер ще каже: „Вечерта беше прекрасна, да ти извикам ли такси?“ И задължително ще те целуне преди да си грабнеш чантата. Ти все пак си нормална жена, а не секс играчка, която трябва да бъде прибрана, преди да я е видял някой.