8 начина да бъдеш по-добро гадже през 2017

Винаги има възможност нещата да станат по-добри!

 
 

Винаги има възможност нещата да станат по-добри!

1. Разбери, че трябва да уважаваш личното му пространство.

Независимо дали сте заедно от известно време или сте едва в началото на връзката си, знаем, че времето, което прекарвате сами има своите предимства. То е толкова важно, колкото и времето, в което сте заедно, за да изградите една здрава връзка. Важно е всеки един от вас да развива собствената си личност, да поддържа хобитата си и да има време за себе си.

Галерия: 12-те зодии и техните перфектни любовни съвпадения

Виж всички снимки

2. Бъди уверена в себе си.

Няма нищо по-секси от жена, която знае как да излъчва увереност. Да приемеш несъвършенствата си, те прави по-хуманна и атрактивна в очите на мъжа. Той иска жена, която се чувства удобно в собствената си кожа и го показва!

►►►ВИЖ ТУК: 10 признака, че връзката ви е неразрушима!

3. Спри да му натякваш.

Постоянният тормоз за това и онова може да напрегне отношенията ви по много начини. Ако има наистина някаква задача, която трябва да направи, кажи му нежно. Тонът ти и начинът, по който го казваш са от огромно значение.Заяждането само ще внесе горчивина и ще предизвика негодувание.

4. Показвай привързаност и на публични места.

Нежна целувка по бузата или хващането за ръка, докато се разхождате, със сигурност ще означава много за него. Мъжете искат жена, която е достатъчно уверена в сексуалността си, за да направи ход, без значение от обстоятелствата. Така че не се притеснявай, когато става въпрос за изразяване на любовта си към него!

Галерия: 15 известни жени, които имат млади гаджета

Виж всички снимки

5. Направи нещо, което той обича да правите заедно.

Без значение дали ще е баскетболен мач или телевизионно шоу, което той харесва (а ти може и да го пропуснеш).Направи го, защото просто знаеш, че той ще се зарадва. 

6. Бъди напълно честна. 

Малките лъжи могат да изглеждат нищо за теб, но когато започнат да се трупат, има вероятност да нараниш човека до себе си. Едно нещо е да лъжеш себе си, че лъжеш, за да предпазиш чувствата на другитте, но това обикновено не е вярно. Често лъжем, защото искаме да се представим по различен начин, опитваме се да се предпазим от гняв, разочарование или изоставяне.

7. Научи се как да му се доверяваш.

Ако държиш всеки път да го разпитваш къде се намира, с кой е и т.н., в крайна сметка той ще се умори. Хей, има добри момчета там някъде! И ако ти мислиш, че не може да му се довериш, трябва да проучиш проблема по-отблизо.

8. Подкрепяй го.

Когато си във връзка, трябва да се побутвате помежду си, за да може всеки от вас да извади най-доброто от себе си! Трябва да бъдеш открита и честна, за да създадете здрава и успешна връзка. Бъди най-добрия му приятел, най-големия критик и най-върлия му фен! Обзалагаме се, че той ще направи същото :)