8 интересни факта за Лиза Бонет

Най-добрата приятелка на вълците, мрази да се движи и има големи планове за бъдещето. Ето коя е Лиза Бонет, откраднала сърцата на двама от най-предизвикателните мъже - Лени Кравиц и Джейсън Момоа.

 
 

Най-добрата приятелка на вълците, мрази да се движи и има големи планове за бъдещето. Ето коя е Лиза Бонет, откраднала сърцата на двама от най-предизвикателните мъже - Лени Кравиц и Джейсън Момоа.

Ленивостта и силната любов към вълците са само малка част от нещата, които не са особено известни за звездата. Ето какво още научихме за голямата любов на Джейсън Момоа.

1. Тя е бунтар

54-годишната Лиза Бонет е не само красива и грижовна майка, но и ярка хипи бунтарка, която винаги следва своя път, независимо от обстоятелствата. С това тя очарова и свободолюбивия Джейсън Момоа. Въпреки факта, че могъщият хавайец е с 13 години по-млад от Лиза, двойката живее в перфектна хармония в продължение на 17 години и Лиза успява да запази независимостта на характера си дори в този завидно идеален брак, който въпреки бурята - успя да се съхрани: „Аз съм тиха, спокойна и, да, малко уединена – това е моята природа на Скорпион“, признава тя.

►►► Те успяха! Джейсън и Лиза са отново заедно

2. Най-добри приятели: вълците

Лиза, Джейсън и децата притежават доста голям имот на час път от Лос Анджелис. По-точно земята принадлежи на Лиза,съответно лично неин е и изборът на домашни любимци, които живеят там: полу-хъскита и полу-маламути Амба и Сион, с които Лиза обича да си прави дълги ежедневни разходки.

3. Лиза не обича да се мести (и е малко ленива)

Бонет живее в имението си от почти 25 години и през това време е успяла да го превърне в медитативно царство, където думата „стрес“ е неуместна дори да се спомене мимоходом: портите са украсени с тибетски молитвени знаци, а покрай тях по пътеки се появяват свежи камъчета и мандали.

4. Тя е отгледана от самотна майка

Лиза е родена през ноември 1967 г. в Сан Франциско, в хипи семейство. Родителите й се разделят малко след раждането й и оттогава Бонет почти не се среща с баща си. Майка й заминава с Лиза в долината Сан Фернандо,, където я отглежда сама.

5. Звездата на Лиза изгрява от супер хитов ситком

На 16 Бонет получава ролята на нахална ученичка от богатото афро-американско семейство (в два големи телевизионни хита от 80-те години, които съживяват жанра на ситкомите). По време на участието си в проекта тя получава номинация за "Еми" и след това излиза в отпуск по майчинство. По-късно се връща в шоуто, но в крайна сметка е уволнена през 1991 г. поради „творчески различия“.

6. Лиза Бонет е единствената официална съпруга на Лени Кравиц

В "петте години" на бурната си слава младата Бонет се влюбва в изгряващата рок звезда Лени Кравиц. Техният романс, разбира се, е като фойерверки - безумно ярки, зашеметяващо красиви, но краткотрайни. Те бяха идеални един за друг, но бракът им продължава само шест години, след което се разделят.

7. Личната задача на Лиза Бонет е да образова децата да обичат природата и историята 

В домакинството на Момоа и Бонет няма телевизор и има само един компютър. Лиза дори не проверява телефона си пред децата, за да покаже ясно, че джаджите не са никак важни. Тя винаги ги насърчава да играят на двора, използвайки въображението си.
 

8. Тя има големи планове за бъдещето

Докато Момоа е на върха на славата си и постоянно е на път, Бонет има време да се съсредоточи върху следващата глава от кариерата си: „Започнах с актьорството, но не мисля, че това е моята страст. Може би ще се пробвам като режисьор. Освен това пиша малко, композирам, в моите архиви има сценарии за филми и дори детско телевизионно шоу. Знам, че имам душа на артист, но засега мисля как да се реализирам в какъв формат.”