8 идеи за ъпгрейд на „кучешката"

Една от най-любимите секс пози може да стане още по-възбуждаща, ако направиш леки изменения.

 
 

„Задната“ или „кучешката“ се нарежда в топ три на най-обичаните секс пози и има защо.

При нея е много по-лесно стимулирането на митичната G точка, а това означава, че шансът ти да достигнеш оргазъм достига почти 100%. И все пак, дори и най-великата секс поза може да стане скучна, ето защо ти предлагаме да я разнообразиш със следните трикове. Пробвай още тази вечер!

Галерия: 5 задоволителни пози, ако партньорът ти е с...

Виж всички снимки

1. Включи напляскване.

Много жени смятат, че лекото пляскане по дупето им носи допълнителни усещания, когато са в „кучешката“ поза. Помоли партньора ти да бъде по-нежен в началото и ако ти хареса, продължете без притеснения.

►►► Как да направиш задната още по-интимна

2. Нека проникването бъде плитко.

Мъжете обикновено свършват по-бързо, когато правят секс в тази поза, тъй като при нея влагалището става по-тясно и триенето е по-интензивно. За да избегнете преждевременното финиширане, нека той прониква само до 1/3 във вагината ти. Това ще забави неговото удоволствие, но ще увеличи твоето, защото нервните окончания в началото на вагиналния канал са много повече от останалата част.

3. Извадете на показ животинските инстинкти.

Както подсказва и името й, позата е достатъчно животинска, но винаги има какво да се желае. Когато той е вътре в теб, кръстосай едното си коляно над другото – така вагиналния канал ще се стесни още повече, обвивайки по-плътно пениса му. Да, този трик ще те превърне в неговата сексуална богиня.

Галерия: 5 секс пози за идеално тяло

Виж всички снимки

4. Отдай се на въображението си.

Тъй като при тази поза нямате контакт лице в лице, чувствай се свободна да се зарееш във фантазиите си. Използвай еротичния си потенциал, без да се срамуваш. Бонусът е, че той няма да види лицето ти, когато свършваш, така че можеш да правиш каквито си физиономии поискаш.

►►► 75 секс трика от мъжете

5. Използвайте вибратор.

Използвай малък вибратор тип „куршум“ за стимулация на клитора. Можеш да го държиш ти или да помолиш партньора си да го направи.

6. Играй си с температурата.

Кажи на партньора ти да придържа бедрото ти с една ръка за баланс, а с другата да полее с восъка на горяща свещ в долната част на гърба и по дупето – ще „завиеш“ от животинско удоволствие.

7. Пробвайте „ръчна количка“.

Тази поза не е за неподготвените, тъй като изисква и двамата да сте сравнително атлетични. Ти трябва да се опреш на лакти, а той да вдигне краката ти, точно както би направил с ръчна количка, след което да проникне в теб отзад. Партньорът ти притежава целия контрол, а ти само трябва да се наслаждаваш на „возенето“.

8. Бъди сигурна, че ти е комфортно.

Както казахме в началото, „кучешката“ увеличава шанса за стимулация на G точката и получаване на всепомитащ оргазъм, които ще накара всяка частичка от тялото ти да се разтрепери неконтролируемо. Някои жени обаче, са прекалено чувствителни и проникването може да бъде болезнено. Ако ти не си от тях, старай се да придържаш дупето възможно най-високо, а главата – най-ниско, за максимална стимулация на G точката.