8-годишната Блу Айви е сред номинираните за "Грами"

Уау, 8-годишната дъщеря на Бионсе и Джей Зи е номинирана за награда "Грами".

Уау, 8-годишната дъщеря на Бионсе и Джей Зи е номинирана за награда "Грами".

Интимни снимки от личния живот на Бионсе​, виж в галерията по-долу:

Галерия: Интимни снимки от личния живот на Бионсе

Виж всички снимки

►►► Блу Айви: същинско копие на майка си Бионсе

Най-голямата дъщеря на Джей Зи и Бионсе е сред номинираните за музикалните награди "Грами". Стана ясно, че първоначално само Бионсе е била включена в списъка с номинирани, но малко след това, поради активно участие в проектите на майка си - Блу Айви заема мястото си в списъка.

Припомняме, че Бионсе и дъщеря й записаха заедно песента Brown Skin Girl, която се превърна в саундтрак към филма „Цар Лъв“. През февруари тази композиция спечели наградата NAACP Image Award и също беше включена в Billboard Hot 100. През лятото малкият талант спечели наградите BET за дуета си с майка си, превръщайки се в най-младият носител на наградата.

В ново интервю за британския Vogue Бионсе разказва за ввзаимоотношенията си с дъщеря си: „Когато й казвам, че се гордея с нея, дъщеря ми ми отвръща, че тя също се гордее с мен... Казва, че съм страхотна. Това е такава радост. Тя топи сърцето ми. Струва ми се, че най-добрият начин за отглеждане на деца е да станеш пример за тях“, казва певицата.

Миналият месец Блу Айви озвучи аудиокнигата на Матю Чери „Любовта към косата“, която разказва трогателната история за връзката между баща и дъщеря. През 2019 г. излиза едноименен късометражен анимационен филм по сценарий на Чери, който тази година спечели Оскар за най-добър анимационен късометражен филм.