8 филмови секс сцени, неприложими в реалността

Сексът на екрана не изглежда по същия начин както този в живота. Твърдението е валидно не само за порно филмите, но и за за всяка романтична драма/комедия.

 
 

Макар любовните сцени да са жизненоважни за всеки романтичен филм, когато махнеш музиката и доброто кадриране, остават смешни и абсолютно неприложими в живота еротични ситуации.

Ето 8 от най-очевидните примери в стил „не правете това у дома“.

Галерия: Най-великите целувки в историята на киното

Виж всички снимки

1. Сцената, в която Бриджит Джоунс излиза да посрещне Марк Дарси само по долни гащи в „Дневникът на Бриджит Джоунс“

Ето какво ще ти кажем, Бриджит: ако имаш време да си обуеш обувките, имаш време да си облечеш и анцуга . Така и така не е възможно да правите секс на улицата. В снега! Гениталиите дори и на най-добрите и мили мъже на света не „работят“ добре на студено.

2. Лудата, абсолютно преувеличена секс сцена между Бела и Едуард в „Здрач: Зазоряване“

Съгласни сме, че спонтанният секс тип „искам те тук и сега, ще ти разкъсам всички дрехи“ е невероятно възбуждащ, чупенето на леглото на ситни трески е, хм, прекалено агресивно за вкуса ни. Освен това, нищо не убива ерекцията така, както мисълта за почистване след секса.

►►► Виж тук 10 плюса на секса в летните дни!

3. Кога Ноа носи по стълбите Али в „Тетрадката“

Разделени любовници, загуба на паметта, споделена смърт... обичаме целия сюжет на „Тетрадката“. Единствената сцена, с която не можем да се примирим е тази, в която младите Ноа и Али се помиряват. Те започват да се целуват повече от горещо още пред къщата, а когато влизат вътре Али сваля джинсите на Ноа, той я грабва на ръце и започва да изкачва стълбите към горния етаж. Супер секси, а? Само не е ясно как Ноа не си счупва някоя част от тялото, опитвайки се да ходи с омотани около глезените джинси (той така и не ги сваля напълно). Може би Райън Гослинг има супер сили?

4. Сексът под душа в „007 Координати: Скайфол“

Не искаме да критикуваме точно „Сайфол“, тъй като всеки филм, който се стреми да докаже, че сексът под душа е страхотно изживяване, водещо до множество разтърсващи оргазми, очевидно заблуждава зрителите. Предполагаме обаче, че режисьорът Сам Мендес е отрязал частите, в които единият партньор стои под душа, а другият мръзне. Или онзи „секси“ момент, когато някой се подхлъзне на плочките. О, да, сексът под душа е такова „забавление“.

Галерия: 12-те зодии и техните перфектни любовни съвпадения

Виж всички снимки

5. Бритни Спиърс получава оргазъм по време на първия път, когато прави секс в живота си в „Кръстопът“

Първият ти път не бива да е ужасно и болезнено преживяване, но също така е крайно невероятно да получиш оргазъм. Особено щом и двамата партньори са девствени. Ако някой мъж наистина е успял да накара жена да свърши по този начин, искаме да му вземем телефонния номер!

►►► Виж тук 7 причини, заради които не получаваш оргазъм!

6. Изненадващата оргия на Колин в „Наистина любов“

Когато за първи път човек гледа филма, не вярва на очите си и очаква различна развръзка. Не е възможно Колин да е правил оргия с толкова много момичета. Сигурно е заспал в самолета и е сънувал цялата случка? Но не. Принудени сме да повярваме, че 4 невероятно секси момичета (които между другото спят на едно и също легло, защото това е напълно нормално) пристигат в изоставен бар в Уисконсин и са моментално привлечени към някакво кльощаво момче от Великобритания. Как пък не!

7. Целувки върху легло в магазина на IKEA в „(500) дни на лятото“

Цялата концепция, че магазин за мебели може да предизвика бурни любовни чувства е достатъчно смешна. Ако не друго, разходката в IKEA може да възбуди огромна караница между двама души. („Аз искам син шкаф“, „не излизам от магазина, ако не купим зелен шкаф“ и други подобни дрязги не се връзват с романтично изкарване).

8. Сексът във влака в „Рискован бизнес“

Ако трябва да изчакаш всички пътници да напуснат влака, преди да се заемеш със секса, то трябва да се замислиш сериозно накъде продължава да пътува този влак. 

** Бонус точки за: "50 нюанса сиво"

В него всяка сцена е толкова абсурдна (да не говорим как Анастейша също магически успява да свърши още при първия си път), че ще ни трябва отделна статия.