8 есенни грим тенденции, които да изпробваш сега

Най-модерните и актуални тенденции в есенния грим, които ще те направят супер секси!

 
 

Разровихме Инстаграм снимките на звездите, за да научим какво е модерно тази есен при грима.  

Откроихме за теб 8 от най-отличителните грим тенденции, „разказани“ от звезди като Селена Гомес, Деми Ловато, Риана и други. Както е обичайно за сезона, налагат се по-тъмните, „есенни“ цветове, но има някои изключения.

Тенденцията за ултра пищни мигли е вечна. Виж с кои спирали да я постигнеш тук!

 

 

 

Есенни тенденции при грима – от 1 до 4:

1. Ултра пищни мигли

                                                                                                              

Помисли си: Туиги на стероиди. Дългите, гъсти (дори на момента спластени) мигли са навсякъде тази есен. Сдобий се с някои от новите спирали, чиито иновативни формули и придаващи обем четки помагат да създадеш отварящата погледа визия за секунди. И не се притеснявай да нанесеш повече от 2 пласта. Сега е позволено.

 

2. „Перушинести“ вежди

  

                                                                                            

Прекалено запълнените с молив или пудра вежди никога не са били добра идея, но сега тенденцията ескалира и преминава към създаването на вежди, които изглеждат разрошени като перца (визия, промотирана от моделите по време на ревютата на Burberry, Elie Saab и Giambattista Valli). Идеята е, косъмчетата да стоят една идея по-немирно, вместо да са перфектно пригладени... но пак да изглеждат добре оформени. Ще я постигнеш с бързи, отривисти движения на молива за вежди. Опитвай се линиите да наподобяват естествените косъмчета. После, с четчица среши началото на веждите в посока нагоре.

3. Румени бузки

  

                                                                                    

Този сезон, остави продуктите си за скулптуриране настрана и извади розовия си руж, защото сега румените бузи са на почит. Естествената руменина по скулите стана хит на ревютата на Tibi, Jason Wu и Ralph Lauren.Нанасяй ружа с пухкава четка върху ябълките на скулите.

4. Дръзки червени устни

  

                                                                                                                

Ярко червените устни никога няма да излязат от мода (ръкопляскаме за това!). Но фактът, че присъстваха навсякъде из модните подиуми (пример: Dolce & Gabbana и Celine), направо те задължава да добавиш още червени червила към колекцията си.