8 бюти дилеми и тяхното решение

Как да избера подходящата основа? Как да подчертавам веждите си като истински професионалист? Възможно ли е да постигна по-дълготраен ефект на червилото? Време е да спреш да си задаваш тези въпроси, защото ние ще ти разкрием решенията на най-големите бюти дилеми.

 
 

Как да избера подходящата основа? Как да подчертавам веждите си като истински професионалист? Възможно ли е да постигна по-дълготраен ефект на червилото? Време е да спреш да си задаваш тези въпроси, защото ние ще ти разкрием решенията на най-големите бюти дилеми.

►►► Топ прически за есента, в които се влюбихме

Какъв грим ти подхожда според зодията? Отговорът в галерията долу:

Галерия: Хороскоп на красотата: какъв грим ти подхожда според...

Виж всички снимки

№1: Имам суха кожа. Трябва ли да нанасям матираща пудра?

Разбира се, че можеш да използваш матираща пудра, но не бива да прекаляваш, защото кожата ти може да започне да се бели. Номерът е да я нанасяш с четка, а не с гъба. Ако кожата ти е смесена или мазна, можеш да нанесеш пудрата с гъбичка, защото по този начин ще премахнеш излишното омазняване лесно и бързо.

№2: Как да постигна по дълготраен ефект на молива за очи?

Ако не си склонна да замениш молива за очна линия, то след нанасянето му трябва да завършиш със сенки в същия тон. По този начин ще постигнеш по-дълготраен ефект.

№3: Има ли някакъв трик за нанасяне на коректор, за да не изглеждам като панда?

Ако кожата ти е по-светла, трябва да компенсираш тъмните кръгове под очите с една идея по-тъмен нюанс на коректора от този на фон дьо тена ти.

Ако пък кожата ти е по-тъмна, използвай коректор в същия тон като този на фон дьо тена ти, за да не се получава разлика.

№4: Как да постигна забележителен ефект с миглите си?

За забележителен ефект спиралата се нанася първо на долните и след това на горните мигли, като започваш първо от вътрешния край на окото и след това преминеш към външния.

№5: Как да постигна по-дълготраен ефект на червилото?

Номерът се крие в това да очертаваш устните си с молив след като нанесеш червилото. По този начин цветът няма да се размаже и ще запази първоначалния ефект за по-дълго.

№6: Кое е основното правило за нанасяне на руж?

Усмивката е твоето най-силно оръжие. Тя е добър метод за фокусиране на цвета върху лицето. След това трябва да разнесеш ружа с кръгови движения.

№7: Най-добър съвет за оформяне на вежди?

Избери цвят, който е идентичен с този на твоите естествени вежди. Нашият съвет е да не прекаляваш, защото ефектът може да бъде изкуствен.

№8: Купих си по-тъмен фон дьо тен и не знам какво да правя с него?

Нашият съвет е да го запазиш за лятото, когато кожата ти потъмнява. Тогава със сигурност ще ти свърши полезна работа.