78 щури луди секс факта

Ето и най-последните секси вълнуващи и полезни неща, които някога си искала да научиш. И някои айде-стига-бе изненадващи факта.

 
 

Ето и най-последните секси вълнуващи и полезни неща, които някога си искала да научиш. И някои айде-стига-бе изненадващи факта.

Какъв секс трик да пробваш според зодията му - разбери от галерията долу

Галерия: Какъв секс трик да пробваш според зодията му

Виж всички снимки

►►►Секс факти... И още как!

Колкото повече научаваш, толкова по-голяма е вероятността да стигнеш до ОО-оргазъм .

1. Гърдите ти могат да нараснат с цели 25 процента, когато си възбудена, като стават супер чувствителни.

2. Възможно е един мъж да свърши и да не се изпразни. Така че, ако не виждаш ,ъм, доказателства, това не означава, че се преструва.

3. Средната скорост на еякулацията на мъжа е 45 км/ч. Ами, уау!

4. Нервните окончания на клитора се простират до Венериния хълм (там където растат косъмчетата ти). Ето защо търкането в твоя човек е толкова приятно.

5. Оргазмът ти е страхотен не само по обичайните причини, но има и други положителни ефекти. Той освобождава ендорфини, които са естествени болкоуспокояващи, и окситоцин, който те кара да се чувстваш по-близка с партньора си.

6. Най-големият пенис в света понастоящем е с дължина 22,9 см в отпуснато състояние и 34.3 см в ерекция. Мъжът, който е от Ню Йорк, твърди, че е бил спрян от охраната на летището през юли тъй като панталоните му били подозрително издути.

7. Стимулирането на зърната на гърдите активира същата част от мозъка, както и стимулацията на клитора, влагалището, и матката, така че ако всичките са заети едновременно, става супер готино.

8. Според скорошно проучване, плувците и футболистите са атлетите, които има най-голяма вероятност да развълнуват и възбудят жените (какво ще кажеш за Майкъл Фелпс, а?)

►►►12 храни за по-добър секс

Тези храни са по-вкусни от оргазма:

Трите неща, които жената избира пред секса (моля?!)

9. Шоколад

10. Пържола

11. Суши

*Източник : match.com/today.com poll

12. Повиши удоволствието му, като галиш само вътрешността на бедрата му. Тъй като тази област се намира близо до гениталиите му, притокът на кръв, който нахлува в тази област, повишава чувствителността му.

13. Някои жени фалшифицират не само платинено русите си коси и гърдите. Скорошно проучване откри, че жителките на Далас по-често се преструват, че стигат до оргазъм от останалите жители на други щатски градове.

14. Когато един едни мъж вкарва и изкарва пениса си, причината не е само в това да го вкара във влагалището ти – движението ти стяга мускулите на пелвиса, които от своя страна предизвикват тръпката на оргазма.

15. Клиторът има около 8000 нервни окончания …

16. …И не спира да расте. Докато станеш на 32, клиторът ти е около четири път по-голям в сравнение с размера през пубертета.

17. Свободни мъже, чуйте това! Мъжете, които имат здрава връзка изпитват по-голяма възбуда и удоволствие по време на секс с половинката си, в сравнение с мъже, които правят неангажиращ секс, показва ново проучване.

18. Средностатистическият мъж оценява своето желание за секс на 6,8 по десетобалната.

19. Типичният женски оргазъм трае около 25 секунди.

20. Правенето на секс от три до пет пъти в седмицата може да предотврати проблеми в ерекцията в по-късна възраст, тъй като редовният секс разработва мускулите, които поддържат члена му във форма.

21. Честият секс те прави толкова щастлива, колкото и годишните бонуси към заплатата.

22. Ако си сложиш ментов балсам за устни, преди да се целувате, ментолът ще активира рецепторите му за студ и ще изпрати гъделичкаща тръпка право към члена му.

23. Жените също имат „мокри“ сънища. Това обикновено се случва по време на фазата на съня бързо движение на очите, когато притокът на кръв към влагалището се увеличава.

24. Още една причина да го изненадаш с мрежести чорапи до бедрата: има по-голяма вероятност да свършиш, ако стъпалата ти са топли.

25. Бърз начин да се настроиш подходящо: Прегърни половинката си за 30 секунди. Това повишава нивото на окситоцин (тоест хормонът на близостта) и либидото ти.

26. Щастието на един мъж в неговата връзка е свързано с това колко често го докосва половинката му. Така че пипай на воля!

27. В проучване сред студенти, момчетата са признали за мастурбиране средно около 12 пъти в месеца, а жените – 5 пъти в месеца. Да, бе, да!

28. Добра новина: жената получава оргазъм по-лесно с напредването на годините.

29. 14% от жените са изпитали оргазъм при стимулация на част на тялото, различна от гърдите, клитора или влагалището.

30. Може би е добра идея да не се сближаваш прекалено много с приятелите му. Скорошно проучване разкрива, че мъж, чиято приятелка прекарва повече време с приятелите му от него, има 92 % по-голяма вероятност да не може да го вдигне, защото се чувства, сякаш му отнемаш мъжествеността.

31. Ако си с мъж, когато си похапваш керевиз, може да ти се прииска да му скочиш. Когато дъвчеш зеленчуци, това освобождава малки ароматни молекули, които те карат да искаш секс.

32. Секс по време на цикъла може да облекчи менструалните ти болки. Много по-добре е от лекарства!

.33. Ако той ще свърши всеки момент, можеш да спечелиш време като (нежно) стиснеш главата на пениса му за няколко секунди.

34. Учените са открили, че винените мушици, лишени от секс, пият повече алкохол от тези, на които им е позволено да се сношават (кой ли прави такива проучвания??)

35. Когато го галиш отстрани на тялото, това активира нерв, който свива мускулите в пелвиса му и го прави по-твърд. Двоен удар!

Върни си желанието за секс мигновено - разбери как от галерията долу

Галерия: Върни си желанието за секс мигновено

Виж всички снимки

36. Проучвания показват, че сексът може да повиши имунната ти система.

37. Спермата може да задържи прекрасната ти усмивка. Съдържа коктейл от минерали като цинк и калций, които предотвратяват развалянето на зъбите. Да, не е лошо, но ние предпочитаме да се придържаме към пастата за зъби.

38. Ако сложиш няколко зърна сол на езика си, преди да му правиш свирка, можеш намалиш рефлекса на гадене.

39. Според едно проучване повечето хора на 20 и няколко правят секс 112 пъти на година.

40. Когато се натискаш с някой, изгаряш пет калории на минута.

41. Когато целуваш някого, си обменяте цял куп хормонална и здравна информация. Това е начинът на природата да ти помогне да прецениш подсъзнателно дали си пасваш сексуално с него или не.

42. Искаш ли партньорът ти по-често да ти казва колко си страхотна? Предай му това послание: Комплиментите те карат да искаш повече секс и да стигнеш до оргазъм по-бързо.

43. Повече жени в сравнение с мъжете казват, че лошият секс може да причини края на връзката - 50 % от дамите са съгласни с това твърдение, докато само 44 % от мъжете го потвърждават.

44. Има такова нещо като оргазъм по време на физическо натоварване. В скорошно проучване на американски учени от Индиана, 51 % от жените казват, че са получавали оргазъм по време на коремни упражнения...

45. …и не говорим само за коремни преси. Близо 30 % от жените твърдят, че са изпитали оргазъм, докато са вдигали тежести, и 20 % - докато са практикували йога.

46. Жените с по издута туберкула (подутата част в центъра на горната ти устна) има по-голяма вероятност да изпитат оргазъм.

47. Когато един мъж те докосва, температурата на тялото ти се вдига три пъти повече в сравнение с докосването от жена.

48. Температурата ти е най-висока, когато те докосва по гърдите или лицето (за разлика от ръцете или дланите).

49. Истина: мъжете също могат да изпитат многократни оргазми. Можеш да увеличиш тази вероятност, като продължаваш да го галиш, след като е свършил (но трябва да си нежна - той ще бъде супер чувствителен там.)

50. Сексът наистина може да ти „издуха” паметта! Супер редкия феномен с наименованието „временна амнезия“ може да се получи в резултат на буен секс.

51. Мъжете мислят за секс по 19 пъти на ден.

52. Жените? Десет пъти.

53. Изследване показва, че неговите фантазии най-вероятно ще се фокусират по-скоро върху твоето удоволствие, отколкото върху неговото собствено.

54. Предварителната игра стимулира част на мозъка, която се нарича хипоталамус и също така отговаря за паметта.

55.Карта на удоволствието на твоите гърди

56. Колкото по-мъжествено изглежда едни мъж, толкова по-силен ще е оргазма ти.

57. Най-оргазмичният секс за жените – соло сексът. На второ място: оралният. Трето: когато пенисът е във влагалището.

58. С нарастването на възбудата ти е естествено да задържаш дъха си. Но трябва да дишаш – това ще направи оргазма ти още по-мощен, тъй като колкото повече кислород отива към влагалището ти, толкова повече ще се възбуждаш.

59. Hеговият еректирал член на сутринта не показва, че иска секс (макар че няма да откаже). По време на фазата на съня бързо движение на очите към пениса му отива повече кръв, което води до ерекция.

60. Точно преди секс долната част на влагалището ти се стеснява, за да може да обхване пениса му по-добре. Така че не се притеснявай – достатъчно стегната си.

61. Има най-голяма вероятност да се разсееш по време на секс някъде на 2-та или 3-тата минута. Стегни се и внимавай в екъшъна!

62. Независимо от това какво казват мъжете за спермата, тя не е ниско калорична. Всъщност е направена предимно от захар.

63. Ако половинката ти изпитва трудности да задържи ерекцията си, опитайте поза, в която е по-лесно да има по-голям приток на кръв към пениса му, като например прави или в кучешката. Избягвай ти да си отгоре, защото тогава пенисът му трябва да се бори с гравитацията.

64. Има по-голяма вероятност жените да си фантазират как го правят на Айфеловата кула, а мъжете са по-склонни да си представят как го правят в Белия дом.

65. 46 % от американците смятат, че има по-голяма вероятност да видят Йети на живо, отколкото да свършат едновременно с партньора си.

66. Когато един мъж е възбуден, потта му се насища с химикали, които предизвикват женската възбуда.

67. Твоят оргазъм ще бъде по-силен и наситен, ако повдигнеш бедра и стиснеш мускулите на таза си, преди да свършиш.