7-те най-често срещани сексуални грешки

(При жените!)

 
 

(При жените!)​

През вековете в съзнанието на жените се е развил един основен стереотип, според който мъжете са похотливи животни, които не се интересуват с кого спят...  Но, повярвай ни, мъжете също имат нужда от обич, топлина и любов.

Как да го съблазниш в зависимост от зодията му, виж в галерията долу:

 

Галерия: Как да го съблазниш в зависимост от зодията...

Виж всички снимки

►►► 7-те грешки на необвързаните момичета

 

Представяме ти класация на най-честите женски грешки в секса. Със сигурност ще ти помогне да направиш връзката ви още по-страстна и силна.

Настойчивост и манипулация

Разбира се, жените обичат вниманието от страна на мъжете и са страшно ревниви, когато то е насочено в друга посока: работа, компютър, футбол, приятели. Някои жени веднага се опитват да си възвърнат позициите чрез секс, но когато сексът се превърне в инструмент за манипулация, не може да се говори за любов. Рано или късно мъжът определено ще го почувства.

Първо дамите

А някои принцеси вярват, че да поискаш от мъж секс изобщо не е кралскa постъпка. Те вярват, че мъжът винаги трябва сам да си го потърси. Но много мъже признават, че понякога все пак биха искали да видят жената, в ролята на инициатор на секса.

Прекалена скромност

Ако се срамуваш от себе си, от тялото си и не приемаш комплименти, един ден един половинката ти ще се умори да те убеждава и ще повярва, че не си толкова добра. А ти не искаш това, нали?!

Бъбривост

Бъбривостта в леглото е индикатор, че си притеснена и не можеш да го скриеш. Но се случва в най-критичния момент изведнъж да бъдеш обхваната от вълна от паника и да зададеш на партньора си въпроса: „Обичаш ли ме?“ Е, или нещо подобно. Не забравяй, че в такъв момент човек не може да отговори на никакви въпроси.

Неискреност

Ако не харесваш нещо в леглото, защо не кажеш на партньора си за това? Мъжете признават, че биха се радвали да чуят истината от жената, за да разберат как да действат. В крайна сметка всеки нормален мъж не иска само еднопосочно забавление. Той иска и на теб да ти харесва.

"Още веднъж, моля"

След успешен секс момичетата често искат от партньора си незабавно да повторят пак. Но мъжете обикновено са толкова изтощени, че трябва да си починат. Опитай да поемеш инициативата в свои ръце и да видиш какво е да си на върха.

via GIPHY

Срамежливост в леглото

Много момичета имат различни табута в леглото. Повечето от тях са наложени от собствените им комплекси. Затова не се страхувай да не изглеждаш смешна или недостатъчно секси в леглото. Ако не се получи от първия път, опитай отново. Повярвай ни, това само ще добави допълнителен елемент на съблазън към половинката ти.