7 секс умения с уста, които ще го подлудят

Не, не става въпрос за орална любов, а съвсем нови начини за доставяне на удоволствие с устни и език.

 
 

Знаеш как да доставяш удоволствие на партньора си с устни, но освен целувките и оралната любов, има други възбуждащи техники.

Предлагаме ти да разкриеш максималния потенциал на устните си със следващите секси техники – леко ухапване, смучене и игра с езика на правилните места ще го докарат до ръба.

Галерия: 5 стимулиращи пози със сменен ъгъл

Виж всички снимки

1. Обърни внимание на ушите му.

Ушите са създадени да усещат и най-леките дразнения, за това запомни, че ако искаш да възбудиш приятеля си в тази зона е добре да действаш на принципа „по-малкото е повече“. Разположи устните си на 2 см. от ухото му и въздъхни дълбоко, което ще подразни приятно нервните му окончания, без да прекаляваш. След това захапи (много леко с устни, без зъби) меката част на ухото и деликатно издърпай надолу. Така ще стимулираш нервните окончания във вътрешната част на ухото, които на практика са много трудни за стимулиране. Събуждането на неподозирани ерогенни зони винаги е от полза!

►►► Виж тук 8 неща, за да го доведеш до ръба на оргазма

2. Не забравяй пръстите му.

Ако смяташ, че целуването за ръка е запазена марка за мъжете от 1940 година, то не си опитвала следния трик: разположи върха на езика си в долната част на разстоянието между два от пръстите му и после бавно започни да ближеш нагоре-надолу. Това ще му докара тръпки на удоволствие, тъй като зоната е много чувствителна. После го докарай до лудост, като засмучеш един по един върховете на пръстите му. Така му подсказваш какво би направила с него, ако слезеш малко по-надолу, към интимната му зона.

3. Подразни го.

Нежно прокарай устни (гледай да са колкото е възможно по-сухи) по челото, стигайки бавно до слепоочията и накрая до устата му. „Сухият“ допир създава напълно различни усещания от „мокрия“. Причината тази техника да е толкова възбуждаща е, че цялото лице е покрито с почти невидим мъх. Тези фини косъмчета са ужасно податливи на възбуждащия допир на сухите ти устни.

Галерия: Горещи секс пози, ако си с дълга коса

Виж всички снимки

4. Гризкай шията му.

Малко докосвания заявяват гордо „искам те тук и сега“, както прави целувката по шията. За да разпалиш страстта още повече, наклони главата му леко на една страна (по подобие на вампирите, готови да захапят жертвата си, но без хорър елемента), за да откриеш деликатната зона от ухото до рамото му. Започни от мястото точно под ухото и продължавай към врата, сменяйки целувки с малки ухапвания, за да го държиш под напрежение.

5. Използвай езика си (по необичаен начин).

Той сам ще се удиви от начина, по който ще го накараш да се почувства при допира с езика си. Предлагаме ти да изпробваш долната част на езика. Тя не е толкова грапава, колкото долната, а има копринено гладка структура. Долната част на езика ще ти бъде от особена полза при облизването на зърната – части от тялото, за които мъжете рядко признават, че искат да бъдат докосвани. След като го докосваш известно време, смени стратегията и включи по-грубата, горна част на езика. Нервните окончания привикват към един и същи допир, а при смяната ще възбудиш нови усещания.

►►► Виж тук 9 изненадващи факта за оргазма, които не знаеш

6. Целувай бедрата му.

Жените често смятат, че мъжете нямат нужда от предигра, която да ги разгорещи преди същинския секс. Тези жени явно не са пробвали да започнат с леки, а после и по-силни целувки по бедрата, започвайки малко над коляното и стигайки до интимната зона. Удължи сладката му агония, като се захванеш с другото бедро, след като си приключила с първото. Остави пениса за десерт след това.

7. Направи устата си да вибрира.

Ето нещо, за което сигурно не си се сещала по време на секс: тананикането с уста. Когато тананикаш със затворена уста, тя започва да вибрира по начин, подобен на секс играчките. Освен това, различните видове тананикане създават различни усещания – по-високите тонове създават по-бързи вибрации, а по-ниските – по-бавни.