7 признака, че притежаваш висока женска енергия

Известният психолог, автор на няколко бестселъра и експерт по женски енергии, Лариса Ренар говори за това как да разпознаеш и активираш своята сексуалност.

Снимка: iStock
Снимка: iStock

1. Всеки те желае - колкото и плашещо да звучи, така е!

Когато една жена или мъж имат висока сексуална енергия, те стават безумно привлекателни и желани. Хората са привлечени от теб като магнит. Започват да се приближават до теб по улиците, за да се запознаят, непознати те черпят с кафе и ти подаряват цветя просто ей така, да не говорим за комплименти и покани за срещи...

2. Сама привличаш възможности на своя страна.

Не става въпрос само за мъжете, а за възможностите като цяло. По всичко изглежда, че всички пътища са отворени за теб. Канят те в различни проекти, появяват ти се разнообразни предложения, изникват нови идеи и бързо виждаш начини да ги реализираш. И ти се получава с лекота!

Снимка: iStock
Снимка: iStock

3. Паричния ти поток се увеличава.

Тъй като сексуалната енергия е свързана с финансовата енергия, хората с висока сексуална енергия по правило са в чудесни отношения и с парите. Парите започват да идват лесно и в големи количества към теб.

4. Винаги си харизматична.

Хората с високи нива на сексуална енергия обикновено са много харизматични и убедителни. Околните имат чувството, че светиш отвътре. Очите ти блестят, а когато говориш с ентусиазъм за нещо, всички те слушат с отворени уста. Освен това хората са готови да те следват просто така, усещайки вътрешната ти сила. Те просто искат да бъдат в този поток от енергия, бушуващ в теб. Без въпроси и притеснения.

6 храни, които стимулират сексуалната енергия

Вижте повече

6 храни, които стимулират сексуалната енергия

Ето шест храни, които е не само лесно да включиш в храненето си, а и които ще повишат твоето либидо, като същевременно подобрят и здравето ти.

5. Пълна си с енергия.

По всичко изглежда, че вътре в теб е започнал да работи „perpetuum mobile“? Не се чувстваш уморена и си готова да преместиш планини. И обикновено тази енергия е насочена към създаване и ти получаваш изключителни резултати лесно и без усилие.

6. Имаш непрестанен творчески поток.

Започваш да даваш гениални идеи и да намираш неочаквани решения, да измисляш нестандартни ходове и да учудваш всички с необикновените си мисли и идеи. Просто казано, ти си самият поток. Без значение какво правиш, можеш да проявиш креативност в писането на финансови отчети, стартирането на бизнес, приготвянето на вечеря и шофирането на кола. Но именно този подход прави живота ти изпълнен с нови открития, радост и очакване във всеки ден.

7. Наслаждаваш се на живота - всички усещания стават по-остри, а удоволствието - по-силно.

Наслаждаваш се на живота във всичките му проявления, а не само от храна, сън, ходене на работа и правене на секс. Възбуждаш се от всеки момент, който е по-специален за теб. Цветовете стават по-живи, вкусът е по-интензивен, всичко ти звучи по-мелодично, мирише по-опияняващо, а усещанията са по-необичайни.

Кралицата на интимността: 9 прости тайни за винаги горещи забавления в леглото

Вижте повече

Кралицата на интимността: 9 прости тайни за винаги горещи забавления в леглото

Реалността е такава, че сексът е напълно нормална част от живота на всеки възрастен и ни е повече от позволено да му се наслаждаваме! Ако искаш...