7 неща, които заместват презерватива

Това не е инструкция как да си направиш презервативи сам. Няма такова нещо като хендмейд кондоми.

 
 

Това не е инструкция как да си направиш презервативи сама. Няма такова нещо като хендмейд кондоми. 

Събрахме най-нелепите и налудничави идеи, които са хрумвали на двойките, за да заместят презерватива! 

Галерия: Какви са мръсните ти сексуални желания според хороскопа

Виж всички снимки

Полиетиленова торбичка

Използвана понякога от двойки във Виетнам, които са били твърде възбудени, да отидат до аптеката за презервативи. Поради увеличеното триене и двамата ще бъдат принудени да отидат в болница. Торбичката е тънка и изглежда здрава, но със сигурност не е подходяща за плътски удоволствия.

Опаковка от сладолед

Младежи от Филипините се опитали да пригодят като презерватив опаковка от Ескимо или такава под формата на фунийка. Трябва да се знае, че пениса не е сладолед и това със сигурност няма да завърши добре.

►►►ВИЖ ТУК: Интересни факти за презерватива!

Ръкавица за еднократна употреба

Трудно е да се каже колко хора по света са открили в ръкавицата достоен заместник на презерватива. Да, тя е тънка и удобна, но малките и дупчици пропускат както сперматозоидите, така и вредни бактерии. Защо ти е нужно това?

Гумена ръкавица

Един от мъжете предпочели този начин за контрацепция споделя, че пенисът му в ръкавицата толкова приличал на наденица и му станало толкова смешно, че се отказал да прави секс в крайна сметка.

Плик от хляб

Още един найлонов вариант за тези, които са забравили да си набавят презервативи. Един съвет – оставете плика от хляб на хляба.

►►►ВИЖ ТУК: 10 лоши секс навика, които трябва да приключиш!

Шапка за баня

Едно момиче споделя, че с приятеля й толкова се срамували да си купят презервативи, че решили да опитат с подръчни средства, като шапката за баня. Не е ли по-смущаващо, използването на подобни предмети от това да си купиш кондоми? А не е ли по-смущаващ риска от нежелана бременност или анафилактичен шок от вкарването на чужд предмет вътре?

Балон

Много хора говорят за това, но със смях, защото никога не са виждали пенис в такъв цвят. Не използвай балони, остави ги на децата.