7 от най-красивите пролетни нюанси при косата

Пепеляво виолетово, „срамежливи“ розови кичури и още много.

 
 

Единственото, което ни кара да преживеем ниските температури навън е моментът, в който ще хвърлим шапките и ще боядисаме косата си в свежи цветове.

Дойде ли 20-ти март (денят, в който погребваме зимата), ние ще подарим на тъжната си, изтощена от студа коса подарък – нов нюанс!

18 топ тенденции при прическите за 2018-а - в галерията долу:

Галерия: 18 готини тенденции при косата за 2018-а (направо...

Виж всички снимки

Ако не си готова да се сбогуваш със стария си цвят, следващите предложения сериозно ще те накарат да се замислиш. Набележи си най-интересните от тях и се обади се на фризьора си. Ще ни благодариш по-късно.

Пепеляво виолетово

Ако хората от Института Pantone знаят нещо (и те знаят всичко), то е, че през цялата 2018-а година ще виждаме цвета ултравиолетово във всякакви разновидности и форми. Що се отнася до косата обаче, на нас ни допада повече този пепелив нюанс на ултрамодерния цвят. Супер лесен за носене – влюбени сме от пръв поглед.

►►► Коса в цвят опал - искаме я!

Оформящ лицето балеаж

A post shared by Anh Co Tran (@anhcotran) on

Запази цялостния балеаж (доколкото тази техника за боядисване може да се нарече цялостна) за лятото. Сега е време просто да подготвиш косата си за по-слънчевите нюанси с няколко светли кичура, които красиво обрамчват лицето и му придават ангелско сияние.

Ягодоворусо

Светът на красотата най-накрая се научи да харесва монохромните цветове и кремообразните нюанси на ягодово русо ще бъдат горещи през пролетта. По-скоро хладки, защото тя още не е дошла.

Друг хит при прическите за 2018-а - бретонът. Разгледай как да го носиш (снимки долу):

Галерия: Бретонът се завръща! 10 идеи как да го...

Виж всички снимки

Виждащи се корени

Платинено русата коса е тук, за да остане, но през 2018-а ще изглежда по-дръзко и небрежно. Вместо студените, еднообразни нюанси на платината, сега виждаме силно контрастиращи, много по-тъмни корени. Най-добрата новина? Прораснали корени = на по-малко пари и време.

Топло меденорусо

A post shared by SALT. (@salt.hair) on

За всяка блондинка, която се е изморила от платинените и сламенорусите нюанси, тук пристига богат, по-тъмен цвят – разкошното меденорусо.

►►► Посрещни пролетта с модерна подстрижка - сега!

Есенно русо

Какво правят тези червеникави оттенъци, които напомнят за есенни листа върху пролетната коса? Той е доказателство, че по-тъмните нюанси не са привилегия само за есента и зимата. Ще можеш да носиш този цвят чак до средата на лятото и той ще изглежда все така вълнуващ.

(Почти) розови кичури

Искаш да се впуснеш в приключението, наречено „коса в розово злато“, но не искаш да се ангажираш с розова прическа? Тези едва забележими, но много чаровни кичури с лек намек на светлорозово са точно за теб!