7 неща, които той не намира за секси в леглото

Във всички женски списания изобилства от списъци със съвети от типа на „Подлуди го!“. И какво излиза? „Момичета, ако се потрудите повече, той ще ви харесва повече“. Но реално, с мъжете е доста по-просто.

 
 

Във всички женски списания изобилства от списъци със съвети от типа на „Подлуди го!“. И какво излиза? „Момичета, ако се потрудите повече, той ще ви харесва повече“. Но реално, с мъжете е доста по-просто. 

Виж кои са най-добрите любовници според зодията в галерията долу:

Галерия: Кои са най-добрите любовници според зодията

Виж всички снимки

1. Присъедини се към неговия сутрешен душ.

Неговата вътрешна реакция: Ама тя сериозно ли иска да ми вземе 10те минути сутрешно спокойствие?

Защо не е секси: Сексът под душа може да двусмислено забавление, защото това може да е единственото му време в деня, в което той да не умира за секс. Като за моя приятел Д, 26, който казва: “Няма нищо по-гадно от началото на работния ден от лош секс набързо, докато ти е вокро и студено. Освен ако нямащ нещо, на което да седнеш сексът под душа никога не е толкова забавен, колкото звучи. Кой умира да стои под водата? И тя не може да легне под мен, защото в лицето й блъска вода”. Сигурен начин да свършиш ужасно.

2 Силно да му намекваш, че ти се прави адски много секс, а след това да му отказваш секс и да го караш да те съблазнява той, защото вече на него много му се прави.

Неговата вътрешна реакция: Точно от това се нуждае един мъж след края на работния ден: още работа.

Защо не е секси: Преследването е игра за тези, които току-що са се запознали. Когато си в нова връзка си толкова възбуден, че би опитал всичко. Прекарах три месеца в ресторанти за вегани, защото момичето, с което излизах беше много сладко (и веганка). Разбира се, след като си тръгвах отивах да ям двоен чийзбъргър. Но, все пак, се опитвах!

Едно от големите удоволствия от дългата връзка е сигурния секс. Както моят приятел, Джим, 38, го изстрелва: „Ако си бил във връзка за извество време, този съвет е направо жестоко и необичайно наказание“. Потрудили сме се да те хванем, така че сега ни остави да се радваме на плодовете на нашия труд.

3. Да правиш любов пред огледалото, така че да можеш да видиш всеки еротичен ъгъл на двете тялото.

Неговата вътрешна реакция: Притесняват ме нееротичните ъгли.

Защо не е секси: Може би мъж с атлетично оформено тяло не би се притеснявал от този съвет, колкото мен. Но дори моят приятел, фитнес маниакът Брад, 25 казва: „Не съм луд по това. Разсейвам се“. Когато се гърчите пред огледалото, вероятно е да видиш някои сериозно не-секси моменти. Освен ако двамата не знаете какви ужасии може да видите, не е 1977та е, или огледалото виси на тавана и вие сте във водното легло, тогава забравете за огледалата. Трудно е да се отпуснеш когато непрекъснато следиш как изглежда дупето или корема ти във всяка позиция.

►►►5 правила за щастлив сексуален живот

4. Облечи блуза с милион малки блузи и баааааааавно (баааааааавно в италик) ги разкопчавай докато той гледа.

Неговата вътрешна реакция: Абе докато се занимаваш с тия копчета да видя какво има по спортните канали?

Защо не е секси: Звучи повече тъпо, отколкото секси. Със сигурност повечето мъже обичат стриптийза, обаче има причина, поради която няма стриптизьорка с такава блуза. Ще ти го кажа така: има малко неща, които да са по-малко секси от разкопчаването на милиони копчета. Момчетата обичат да си сваляш дрехите, но е хубаво това да не отнема половин час.

5. Купи си супер-скъпо, супер-секси миниатюрно бельо, което да е само за неговите очи.

Неговата вътрешна реакция: Единственото време, в което мъжът обръща специално внимание на бельото е, когато то се сваля трудно.

Защо не е секси: Секси бельото е не е най-великата идея на земята. Ако те кара да се чувстваш секси -  страхотно. Купувай. Но ако го носиш, за да възбудиш един мъж, просто знай, че ефектът може да не е толкова голям, колкото може би си мислиш. Горещият въпрос при бельото е какво се крие отдолу. Но Уил, 40, казва: “Ако вече си наясно с тялото й, тогава какъв е смисъла?”. Говорих и с други мъже за бельото и всички ми казаха различни версии на същия отговор – освен ако не си в леглото с раздърпани лекясали гащи, наистина не ни пука дали са копринени, дантелени или памучни.

6. Сложи копринен шал в чантата му с бележка “Ще имаме нужда от него късно вечерта”

Неговата вътрешна реакция:  Защо, прогнозата за студено време ли е?

Защо не е секси: Освен ако не си: (1) Стиви Никс, рок-певицата от миналото, която се размахваше с такива шалове или ако не излизаш с (2) Стивън Тайлър от Аеросмит, който е почитател на шаловете също, тогава шаловете са глупост за нас. Същото важи и за други, нарочени за секси придобивки като червените лампи, белезниците, азиатските кимона (освен ако гаджето ти изрично не си пада по тях).  Няма никакво значение да се правиш на профи,: ти си тази, която трябва да е готина, не дрехите, ти си готината част. Повечето от нас не знаят какво да правят с копринените шалове и всички тези работи и последното нещо, което искаме в леглото е да се чувстваме тъпо.

7. Четеш му пасажи от еротични книги.

Неговата вътрешна реакция: Дали знае, че е пълно с безплатно порно онлайн?

Защо не е секси: В днешни дни, средният мъж е прекарал повечето от живота си, потопени в онова, което се превърна силно сексуална култура. От хардкор порното до рекламите за бельо на автобусните спирки, непрекъснато в главите ни се набива секса. Ефектът е, че сме притъпили сетивата си. Не искаме да четем приказки за лека нощ, а да участваме в историите. Мръсни приказки? Това вече е друго нещо.

Мъжете не искат някакви специални облекла или костюми, за да се възбудят. Те са същества с прости нужди. Обичат жестове, които им показват, че си загрижена за тях и харесват, когато едно момиче води живот и извън връзката.