7 неща, които мъжете тайно не харесват в секса

Мъжете са тези, които получават оргазъм всеки път, когато правят секс и това е страхотно, нали? На практика, няма от какво да са недоволни. Грешка!

 
 

От началото на света, върлува митът, че мъжете винаги, ама винаги са готови за секс, обожават да го правят или мислят как го правят по 100 пъти на ден.

Жената е тази, която невинаги има желание и има правото да изрази недоволството, а мъжът трябва да се хили от щастие като репичка, само защото пенисът му се намира във вагина. Познай какво? Всичко тези твърдения са напълно грешни! Не ни вярваш? Това е окей, защото имаме пълен списък с факти, които ще те убедят.

Галерия: Кои са най-добрите любовници според зодията

Виж всички снимки

1. Мъжете имат ерекция повече пъти, отколкото предполагаш.

„Получаваш ерекция, правиш секс“ - подобна ситуация почти никога не се случва. Особено по време на първите няколко срещи, когато жената си играе на топло и студено. Тъкмо почвате да се целувате по-страстно, мъжът изправя гордо достойнството си и е готов за действие, но жената се дръпва и иска да си говорите. Отново започвате с целувките и хоп, тя иска да отиде до тоалетна. На този етап, мъжът вече е получил две ерекции и се чуди дали ще му стане и трети път. Пенисът може и да не е мускул, но му се налага да извършва работа на олимпийски състезател по вдигане на тежест. И то цяла вечер.

►►► Виж тук 8 мита за пениса, в които да спреш да вярваш!

2. Мъжете трябва да се борят с двойни стандарти при събличането на дрехите и особено със събуването на обувките.

Още от времето на Адам и Ева, съществува естествена прогресия на процеса, наречен „събличане преди секс“. Обикновено то протича така – мъжът сваля блузата на жената и разкопчава сутиена й. След това жената разкопчава блузата на мъжа, а той си сваля панталоните. И после възниква проблемът с обувките. Мнозинството от мъжете сигурно не могат да преброят колко ботуши са разкопчали и колко обувки на висок ток са изхлузили от женските крака. Но броят на жените, развързали и събули мъжки обувки? Клони към нула. Те просто стоят и не смеят да ги пипнат, така както тригодишно упорито отказва да докосне обувки, освен ако не са с лепенки. Объркваща работа.

3. Ходенето до тоалетна с еректирал пенис е по-сложно от отглеждането на дете.

Няма жена, която да разбере невероятното мъчение, което представлява изпразването на пикочния мехур по време на ерекция. Мъжът трябва някак да застане над тоалетната чиния, опитвайки се да насочи стърчащия си атрибут надолу, докато се опитва някак да накара урината да мине по пикочния канал, защото като естествена реакция на организма, той се затваря и същевременно да улучи тоалетната. Боли ужасно, а най-лошото е, че отнема време и мацката започва да се чуди за какво точно той е отишъл в тоалетната.

Галерия: 25 храни, които ще увеличат сексуалното желание

Виж всички снимки

4. Налага им се винаги да гадаят кога е точното време да проникнат.

Пръстите са много добър барометър за измерване на влажността. Но дори жената да издава сладострастни звуци и да изглежда напълно готова, може да се окаже, че все още е напълно суха там долу. Тогава мъжът се оказва ужасен, несъобразителен грубиянин, опитващ се да причини болка на партньорката си.

5. По-трудно е да се опитват да не свършват, отколкото си мислиш.

Някой ден, мъжете ще открият механизъм, който да задържа спермата на мястото й, докато не настъпи перфектният момент за освобождаването й. След има-няма 1000 години, ако изобщо се случи. Но дотогава, на тях им се налага да „стискат“, независимо от това колко са възбудени и готови да свършат всеки момент. Понякога е забавно, но не чак толкова.

►►► Виж тук 20 факта за мъжкия оргазъм!

6. Винаги се очаква да стигнат до оргазъм.

Повечето зрели мъже отдавна са зарязали идеята, че са пълен провал в леглото, ако не успеят да накарат жената до тях да свършва всеки път. Ако тя каже, че няма да се случи, то те я оставят и не го превръщат в голям проблем. Винаги има следващ път. От друга страна, от тях се очаква да стигат до връхната точка всеки път. Понякога това просто не става и няма нужда от обяснения или сърцераздирателни въпроси като: „Ама защо, ама как, нещо не ми е наред ли, не ме ли харесваш вече“? Може би партньорът ти вече е мастурбирал три пъти в този ден и макар да му се иска да се представи като всемогъщ порноактьор, който изстрелва сперма по команда, е напълно неспособен да отдели дори капка повече.

7. На тях не им е позволено да се оплакват за всичко, споменато в този списък.

Ето къде е голяма мъжка болка. Към края на този текст, доста жени вече са вбесени от описаните в него оплаквания. „Какво пък толкова, да вземе да си свали сам обувките“, мислиш си ти злобно. Да, когато мъжете дадат гласност на проблемите си в сексуално отношение, колкото и дребни да ти се струват от женска гледна точка, те биват заклеймявани като неблагодарници. Правилно, но сети се за последния път, когато си развързвала мъжки обувки? Не можеш, нали?