7 неща, които да знаеш, ако му е много малък

Хубавите неща идват в малки пакети. Вярно ли е това? Провери какво знаеш за мъжете с малки пениси и как трябва да се държиш с тях.

 
 

В живота, човек трябва да играе с картите, които са му подадени. В случая с мъжете, те нямат друг избор, освен да се радват на размера на пениса си, отреден им от природата.

Повечето мъже са нормално надарени, но има такива, които имат малки и дори микро пениси (според последни данни Хитлер е бил сред притежателите на последните). Какво знаеш за притежателите на по-малките от средните членове? И по-важното – какво тези мъже искат да знаеш за тях? Нека проверим.

Галерия: 5 секс пози за малък член

Виж всички снимки

1. Дори по-малкият пенис функционира нормално.

Той няма проблеми с ерекцията, еякулацията, нито ходенето до тоалетната. Впрочем, проблеми има, но те не са на физическо, а на психологическо ниво. Накратко – пенисът може и да е малък на сантиметри, но е способен да извършва велики дела.

2. Трудно е да предупредиш жената преждевременно.

Мъжете с микро пениси са в ситуация тип „Параграф 22“, когато дойде време да кажат на партньорката си какво да очаква. Тя може да се окаже излъгана, че е отделила време и чувства да се занимава с мъж, който й съобщава такава новина в последната минута. Но си има причина мъжете да крият информацията до последно. Те не го правят, защото са свикнали жените да реагират негативно. Други дори се чувстват обидени, че им се казва такова нещо – значи се очаква от тях със сигурност да правят секс с въпросния човек (все пак той се чувства длъжен да уведоми за размера на пениса си, що за нахалство). Ако каже, а жената не е доволна от чутото, съществува рискът мъжът да я изгуби преди и двамата да са проверили дали има сексуална химия между тях. Честно, няма добър начин да стовариш информационната „бомба“ върху някого.

►►► Виж тук 10 неща, които той не иска да знаеш за пениса му!

3. Жените не бива да лъжат за това как се чувстват относно мини размера.

Когато започнат интимностите, една жена може да се почувства задължена да увери човека до себе си, че малкият му пенис е нормален или дори голям. Грешка! Не е нужно да казваш на черното бяло, особено щом и двамата сте наясно със ситуацията (така де, вероятно лежите голи един до друг). Мъжът с малък пенис е напълно наясно с това. Ако искаш да го накараш да се почувства добре, по-добре му кажи, че харесваш размера му, вместо да отричаш че е малък.

Галерия: Какъв вид комплексар е той, според хороскопа му

Виж всички снимки

4. Процедурите за уголемяване на пениса са мит.

Истината е, че никой не е успял да значително да промени размера на пениса си към по-добро, без това да има сериозни последствия. Операцията за уголемяване на члена е опасна, болезнена, скъпа и в редките случаи, в които е успешна може да намали чувствителността в зоната. Много статии са изписани за това как ако един мъж има чак такива проблеми, то той просто трябва да легне на операционната маса и хоп, след няколко часа ще се събуди по-щастлив... и надарен. Щом е толкова лесно, нека говорим в цифри – реалното удължаване няма как да бъде повече от 1-2 см, което е просто безсмислено. Обобщението – процедурата за уголемяване на пениса не е решение.

5. Достойнството не струва пари, но е безценно.

Едно от най-шокиращите ситуации, в които един мъж с микро пенис може да изпадне е, когато след секс, жената тя отива и разказва на всичките си приятелки за скромния му размер. Когато мъжът разбере за това, той се чувства ограбен от всичко си достойнство. Представи си как би се почувствала, ако имаш някакви вагинални проблеми и човекът, с когото си спала отиде и ги раздуха на всеослушание? Омерзена, нали? Така че, недей да бъдеш жената, която ще лиши този мъж от безценното му достойнство.

►►► Виж тук какви секс техники да използваш, ако партньорът ти не е сред най-надарените!

6. Въпреки обясненията от точки 1-5, някои мъже изпитват удоволствие сами да се забавляват с размера на пениса си.

Това е начин на мозъка да каже „Ако се надсмиваш над един проблем, той престава да бъде проблем и се превръща в майтап“. Затова, не се учудвай как мъжете с малки пениси пускат дебелашки шеги за достойнствата си.

7. Сексът пак може да е страхотен.

Повечето мъже с малки пениси имат сексуални проблеми по две причини – притесняват се от начина, по който жените реагират на размера им или не са събрали достатъчно сексуален опит, за да имат нужната увереност. Или и двете. Но ако един мъж наистина обича и държи на партньорката си, той ще направи всичко възможно да я задоволи сексуално.