7 истински причини, защо той не стига до оргазъм

Без излишни извинения и глупави оправдания, ето реалните причини защо той понякога не успява да свърши по време на секс.

 
 

Не се сърди, ако той, въпреки всичките ти усилия, не успее да стигне до оргазъм.

Причината със сигурност не е в теб. Ето какви обстоятелствата могат да му попречат да стигне до върха.

Галерия: Как да го възбудиш според месеца му на...

Виж всички снимки

1. Той е супер пиян.

Ясно е, че това е легитимна причина. От една страна, гарантирано ти е, че той ще успее да издържи достатъчно, за да ти достави оптимално удоволствие. Но от друга страна, ще му отнеме цяла вечност да свърши. Ако е толкова пиян, че заваля думите и заспива на моменти, то е ясно, че едва ли ще се стигне до секс изобщо. Но невинаги е толкова очевидно. Не е необходимо да е пиян-залян и в безсъзнание, за да изгуби връзка с пениса си. Просто ще трябва да поспи и после може да се заемете с рунд 2, както подобава.

►►► Виж тук 20 факта за мъжкия оргазъм!

2. Стресиран е.

Стресът може да е голям страстоубиец. Дори на 20-годишните може да се случи. Представи си, че в продължение на няколко седмици той е бил подложен на огромно напрежение в работата или университета, а може би има семейни проблеми – нищо чудно, че му е трудно да командва пениса си да заеме достойно за секс положение. Той дори може да се паникьосва дали ще се справи със задачата, което още повече превръща секса в мираж. Сигурно е притеснен, защото иска да те впечатли, а се съмнява дали ще успее. В подобни случаи, опитай се да го успокоиш, направи му релаксиращ масаж и се надявай на най-доброто.

3. Има здравословни проблеми.

Тук включваме очевидния проблем – еректилна дисфункция*, но има и много други. Болести на сърцето, диабет, множествена склероза са само някои от заболявания, които оказват влияние на работата на пениса. Дори някои хирургически намеси могат да попречат на ерекцията му. Няма как ситуацията да се разреши мигновено и лекарите трябва да помогнат в случая.
* Важно е да се отбележи, че еректилната дисфункция не е самостоятелно заболяване. Тя не се се „придобива“ изведнъж“. Обикновено съществуват множество причини, водещи до нарушената ерекция, както още се нарича.

Галерия: Какво възбужда всяка зодия

Виж всички снимки

4. Той се е „подготвил“ предварително.

Може да е бил толкова нервен от предстоящата среща с теб, че да е мастурбирал няколко пъти, преди да се видите. За съжаление, накрая не са му останали никакви запаси. Планът му се е обърнал срещу него и сега няма как да заповяда на пениса си да си свърши работата.

5. Сдържа оргазма си, за да ти достави максимум удоволствие.

Той искрено смята, че ти се кефиш на макс. Вече ти е осигурил 1-2 оргазма, но продължава, защото иска да се изфука и да ти покаже що за секс бог е. Когато си сигурна, че няма как да свършиш още веднъж (или имаш по-важни неща за правене), по-добре му кажи, че искаш той да свърши. Ако не те послуша, намекни желанието си още по-силно. Ако той продължава да мисли, че с неспирните си действие чупи секс рекорди, предупреди го, че има 5 минути да свърши. Иначе си тръгваш.

►►► Виж тук пътеводител на междугалактическия му оргазъм!

6. Пенисът му има специални изисквания.

Пенисите, точно като хората, са подчинени на навиците си. Ако той мастурбира по определен начин или с определена скорост, то е възможно пенисът му да не получава необходимата стимулация при досега с вагината ти. Може би той го хваща твърде силно или под точен ъгъл, може би обръща повече внимание на главичката или кой знае още какво... Ако това е разковничено на проблема, ти си в правото си да го помолиш да намали мастурбирането до минимум, за да свикне с твоя допир и темпо.

7. Приема нови лекарства.

Ако наскоро е започнал да пие нови лекарства и се кълне, че преди никога не му се е случвало да не успее да свърши, то трябва да се замислите дали именно медикаментите не са причината. Съществуват безброй лекарства с безброй странични ефекти и нарушената ерекция е един от тях. Но дори те да се окажат причината, той трябва първо да говори с лекаря си, преди да ги смени или да спре да ги пие. Неговото здраве трябва да е основната му грижа, а не способността му да стигне до оргазъм.